Στοματικό σεξ: 5 καλοί λόγοι για να (μην) του το ξανακάνεις!

Κακά τα ψέματα! Το στοματικό σεξ είναι το καλύτερο είδος σεξ όταν σου το κάνουν! Μπορεί οι άνδρες να θεωρούν ότι μια γυναίκα απολαμβάνει να έχει το πέος τους στο στόμα της, όμως – μεταξύ μας – η αλήθεια δεν είναι καν κάπου στη μέση!

Το στοματικό σεξ ήταν είναι και θα είναι μάλλον ένα αναγκαίο κακό στη σεξουαλική σου ζωή.

Γιατί, όμως να καταπιέζεις τον εαυτό σου, εφόσον δεν σου αρέσει να το κάνεις;

Παρακάτω θα βρεις 5 καλούς και πειστικότατους λόγους για να μην ξανακάνεις στοματικό σεξ, εφόσον δεν το θέλεις:

Ο σωστός άνδρας παίρνει πρωτοβουλία

Ακόμα κι αν ο καλός σου πιστεύει ότι εφόσον σου κάνει στοματικό σεξ θα πρέπει να του το κάνεις κι εσύ, δεν έχεις λόγο να το πραγματοποιήσεις εάν δεν το θέλεις. Ο σωστός άνδρας δίνει χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα!

Νυστάζεις

Μπορεί το χασμουρητό σου να εκλαμβάνεται από εκείνον σαν το ιδανικό άνοιγμα για το πέος του, όμως εσένα τα μάτια κλείνουν και όντως θέλεις να κοιμηθείς. Μην διστάζεις να ξαναχασμουρηθείς.

Για φεμινιστικούς λόγους

Κάνε αντίσταση στην εκμετάλλευση των γυναικών και μην διστάζεις να αρνηθείς σθεναρά να του κάνεις στοματικό σεξ, τονίζοντας ότι δεν είσαι σκεύος ηδονής και δεν έχει δικαίωμα να σε εκμεταλλεύεται. Σίγουρα, θα του κοπεί η όρεξη.

Είμαι κουρασμένη

Εάν όλη μέρα εξαντλείσαι στη δουλειά σου μιλώντας ακατάπαυστα με πελάτες, προϊστάμενους, υφιστάμενου κλπ. τα σαγόνια σου πρέπει και να ξεκουραστούν. Δυνατό επιχείρημα.

Έχει οργασμό έτσι κι αλλιώς

Ο ανδρικός οργασμός είναι ένα υπεραπλουστευμένο θέμα με μια και μόνο βάση: Ο άνδρας έχει πάντα οργασμό. Όπως, λοιπόν, κι αν δοκιμάσει να ικανοποιηθεί το στοματικό σεξ που ΘΑ του έκανες δεν κάνει καμία διαφορά!

Καλή (σου) διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

 

Σχετικά άρθρα