Θέλεις γρήγορο και έντονο σεξ; Ποια στάση να προτιμήσεις

Το ζητούμενο στη σεξουαλική σου ζωή δεν είναι άλλο από έντονο και δυνατό σεξ που θα συνοδεύεται και από έναν (ή και περισσότερους) έντονο οργασμό.

Για τον σκοπό αυτό, υπάρχουν πολλές στάσεις στο σεξ, όμως αποδεδειγμένα μια και μόνο μια είναι η στάση που σε βοηθάει να το καταφέρεις.

Η στάση «κουνέλι»

Αυτή δεν είναι άλλη από τη στάση «κουνέλι», που μπορεί να έχει περίεργο όνομα, όμως πίστεψέ μας κάνει τη δουλειά της 100%. Εύκολη στην εφαρμογή της, η στάση «κουνέλι» θα σε βοηθήσει να βιώσεις μια ανεπανάληπτη σεξουαλική εμπειρία, συνοδευόμενη κατά πάσα πιθανότητα από πολλαπλούς οργασμούς.

Πώς θα την κάνεις;

Απλά τα πράγματα: Ο καλός σου ξαπλώνει ανάσκελα στο κρεβάτι κι εσύ κάθεσαι επάνω στο πέος του με τα γόνατά σου λυγισμένα, χωρίς όμως να στηρίζεσαι σε αυτά. Αντίθετα στηρίζεσαι στις πατούσες σου, σαν να κάνεις βαθύ κάθισμα. Από τη θέση αυτή λοιπόν μπορείς να ανεβοκατεβαίνεις όσο γρήγορα θέλεις επάνω στο πέος του, ορίζοντας το βάθος της διείσδυσης και την ένταση του οργασμού.

Bonus: Εναλλακτικά το αγόρι σου μπορεί με τα χέρια του στα οπίσθιά σου να σου δίνει την απαιτούμενη ώθηση, ώστε η διείσδυση να γίνει ακόμα πιο δυναμική.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ. 

 

Σχετικά άρθρα