Σεξουαλικός ερεθισμός: Γιατί σκληραίνουν οι ρώγες σου;

Αναμφίβολα θα έχεις παρατηρήσει ότι όταν ερεθίζεσαι και θέλεις να κάνεις σεξ στο σώμα σου συμβαίνουν διάφορες αλλαγές, κάποιες εξωτερικές και άλλες εσωτερικές. Μια από τις εξωτερικές αλλαγές είναι και οι ρώγες σου που γίνονται πιο σκληρές και αυξάνουν σε μέγεθος.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι οι ρώγες σου σκληραίνουν όταν κάνεις προκαταρκτικά, αλλά και κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι βασικός λόγος που οι ρώγες σου γίνονται σκληρές είναι ο σεξουαλικός ερεθισμός.

Ακόμα κι αν σκεφτείς κάτι άκρως σεξουαλικό θα έχεις παρατηρήσει ότι αυτόματα οι ρώγες σου γίνονται σκληρές, δίνοντάς σου μια αίσθηση ηδονής και ανυπομονησίας για σεξ.

Ποιοι άλλοι λόγοι υπάρχουν;

Εκτός, όμως, από τους καθαρά σεξουαλικούς, οι ρώγες σου μπορεί να σκληραίνουν και για άλλους λόγους. Βασικά, από τη στιγμή που κάτι τριφτεί επάνω τους, όπως το χέρι του καλού σου ή το ύφασμα του σουτιέν, οι ρόγες σου παίρνουν κατευθείαν την… ανιούσα.

Αυτό συμβαίνει σε κάθε είδους επαφή. Όμως, οι ρώγες σου μπορεί να σκληραίνουν και για άλλους λόγους, όπως είναι το να είσαι σε γόνιμες μέρες του κύκλου σου, να είσαι έγκυος ή ακόμα και στην εμμηνόπαυση.

Τελικά, γιατί σκληραίνουν;

Βασικός και κύριος ο λόγος είναι ο σεξουαλικός ερεθισμός, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι. Όμως, σε περίπτωση που ο λόγος είναι για παράδειγμα το ύφασμα του σουτιέν σου, μπορείς αν θέλεις να επιλέξεις στηθόδεσμο από άλλο υλικό.

Υπάρχει θέμα υγείας;

Οι σκληρές ρώγες δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι κάτι δεν πάει καλά με σένα και την υγεία σου. Αντίθετα, είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό το οποίο πίστεψέ μας εξιτάρει όλους τους άνδρες και σίγουρα θα εξιτάρει και τον δικό σου. Εάν συνοδεύεται από φαγούρα και κοκκίνισμα τότε ναι θα πρέπει να δεις έναν γιατρό.

Πώς θα τις εκμεταλλευτείς;

Είναι κρίμα κάτι τόσο σέξι να μην γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης. Η ιδανική στάση για να απολαύσει ο σύντροφός σου τις σκληρές και ερεθισμένες ρώγες σου είναι το «ιεραποστολικό» ή εσύ να ανέβεις επάνω του. Έτσι το στόμα του έχει άμεση επαφή με το στήθος και κατ’ επέκταση τις ρώγες σου.

Προσοχή! Όσο σκληρές κι αν είναι δεν παύουν να είναι ευαίσθητες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να στις πιπιλίσεις , να τις δαγκώσει απαλά αλλά σε καμία περίπτωση να μην τις ζορίσει γιατί είναι εύκολο να τις πληγώσει.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από gurl.com

Σχετικά άρθρα