Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Τα… σεξουαλικά «μηνύματα» που στέλνει ο άνδρας στη γυναίκα!

Τα… σεξουαλικά «μηνύματα» που στέλνει ο άνδρας στη γυναίκα!

Tο φαινόμενο σπιτονοικοκύρηδες να δέχονται ως αντάλλαγμα σεξ αντί για νοίκι από τις ενοικιάστριές τους παρατηρείται εδώ και καιρό στη Μ. Βρετανία, αν και κάτι τέτοιο είναι παράνομο – και μάλιστα δείχνει να εξαπλώνεται, σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του BBC.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, και μόνο το να βάλει κάποιος αγγελία για κάτι τέτοιο («διπλό δωμάτιο για άτακτο κορίτσι, με αντάλλαγμα χάρες», «το νοίκι θα είναι σούπερ φτηνό, καθώς θέλω απλά πληρωμή με άλλους τρόπους, όπως μαγείρεμα, καθάρισμα και ίσως σεξ») είναι παράνομο, και θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα ποινή επταετούς φυλάκισης, ωστόσο οι σχετικές διαφημίσεις online είναι πολλές, και διώξεις δεν υπάρχουν.

Στο πλαίσιο της έρευνας παρουσιάζεται σειρά τέτοιων αγγελιών (οι περισσότερες εκ των οποίων είναι σαφέστατες ως προς το τι ζητούν αυτοί που τις ανέβασαν- «έχω υψηλή επιθυμία για σεξ, είμαι πολύ περιπετειώδης και δεν έχω όρια. Οπότε – και αυτό δούλεψε πέρυσι- σκέφτομαι καναδυο βράδια την εβδομάδα να μου παραδίνεσαι. Κάποιες φορές θα θέλω σεξ. Κάποιες φορές μόνο στοματικό. Κάποιες φορές δεν θα θέλω τίποτα, αλλά απλά να παίξω μαζί σου. Κάποιες φορές θα παίζουμε online μαζί. Κάποιες φορές θα κάνουμε παιχνίδια ρόλων. Ένα πράγμα που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως θα είσαι ικανοποιημένη και δεν θα είναι βαρετό. Πρέπει να σου αρέσει το σεξ, και να είσαι περιπετειώδης επίσης. Τις άλλες βραδιές της εβδομάδας, θα είμαστε όπως οποιοιδήποτε άλλοι συγκάτοικοι»), ενώ δημοσιογράφος του βρετανικού δικτύου μίλησε, υποδυόμενη την πιθανή ενοικιάστρια, μίλησε με κάποιους σπιτονοικοκύρηδες που βρίσκονταν πίσω από τέτοιες αγγελίες.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X