Μια καλή κίνηση για ακόμα πιο απολαυστικό σεξ!

Από τις πιο ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές δραστηριότητες της καθημερινότητάς σου, το σεξ έχει ως στόχο όχι μόνο την κορύφωση στο τέλος του, αλλά και την όσο το δυνατό μεγαλύτερη απόλαυσή σου κατά τη (μεγαλύτερη ή μικρότερη) διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Για τον σκοπό αυτό υπάρχουν διάφορα κόλπα, βοηθήματα, αλλά και καταστάσεις που μπορούν να σε εξιτάρουν ακόμα περισσότερο βοηθώντας σε να ερεθιστείς και να φτάσεις στον πολυπόθητο οργασμό πιο έντονα.

Υπάρχει, όμως, μια συγκεκριμένη στάση με την οποία όχι μόνο θα κάνεις από τα απολαυστικότερα σεξ της ζωής σου, αλλά και ζήσεις και ανεπανάληπτες στιγμές οργασμού μαζί με τον παρτενέρ σου.

Ποια είναι αυτή; Η στάση «τιρμπουσόν». Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια παραλλαγή της γνωστής σε όλους και όλες στάσης «στα τέσσερα», επίσης γνωστή και ως «doggy style», λόγω της θέσης που παίρνεις στηριζόμενη στα γόνατα και την κοιλιά σου.

Πώς θα την κάνεις: Καθόλου δύσκολη στην εφαρμογή της, αλλά με πολύ καλά αποτελέσματα αναφορικά με τον οργασμό και την απόλαυση που επιτυγχάνεις. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ξαπλώσεις πλαγιαστά στην άκρη του κρεβατιού ή ενός τραπεζιού ακόμα καλύτερα. Τα πόδια σου είναι ενωμένα μεταξύ τους, ενώ πρέπει να φροντίσεις τα οπίσθια σου σχεδόν να εξέχουν από την άκρη του επίπλου που έχεις επιλέξει να ξαπλώσεις. Ο καλός σου παίρνει θέση από πίσω σου και ξεκινάει τη διείσδυση.

Τι καταφέρνεις: Λόγω του ότι τα πόδια σου είναι ενωμένα μεταξύ τους και όχι ανοιχτά, η τριβή των χειλιών του κόλπου με το πέος είναι εντονότερη κάνοντας την όλη διαδικασία ακόμα πιο απολαυστική και για τους δυο σας.

Επίσης, ο καλός σου έχει τη δυνατότητα να σε χαϊδεύει σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος θέλει, ενώ για τους… μερακλήδες είναι εύκολη και η ενασχόληση με την περιοχή του πρωκτού, μια από τις πιο ερωτογενείς περιοχές του ανθρώπινου σώματος που θα σε βοηθήσει να ερεθιστείς ακόμα πιο πολύ.
Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα