Κάμα Σούτρα για αρχάριες: Συμβουλές για πολλαπλούς οργασμούς!

Χωρίς αμφιβολία, εάν δεν γνωρίζεις μέχρι τώρα, σίγουρα όλο και κάτι θα έχεις ακούσει για το Κάμα Σούτρα, ευρύτερα γνωστό και ως «εγκυκλοπαίδεια του σεξ».

Ο μυστικισμός και το εξωτικό ύφος του όλου θέματος εξιτάρει όλες τις γυναίκες πολλούς αιώνες τώρα, κάνοντάς τις περίεργες να μάθουν και να εντρυφήσουν στην τέχνη του έρωτα.

Επειδή, όμως, είναι σχετικά δύσκολο να αποδώσεις με ακρίβεια τις προτεινόμενες στάσεις, εμείς σκεφτήκαμε να σου προτείνουμε μερικές καλές εναλλακτικές λύσεις για να κάνεις με τον καλό σου κάτι που μοιάζει πολύ με Κάμα Σούτρα και σου δίνει τα περιθώρια να αυτοσχεδιάσεις προσαρμόζοντάς το στα δικά σου «θέλω».

Η στάση του λωτού

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για μια παραλλαγή της στάσης «η γυναίκα από πάνω». Ο καλός σου κάθεται οκλαδόν στο κρεβάτι ή με τα πόδια του ελαφρώς λυγισμένα, επιλέξτε ό, τι σας βολεύει. Εσύ κάθεσαι επάνω στο πέος του με τα πόδια σου τυλιγμένα γύρω από τη μέση του, ώστε ουσιαστικά να καθορίζεις εσύ την παλινδρομική κίνηση.

Το κρέμασμα

Πρόκειται για μια από τις πολλές στάσεις στα όρθια. Ο καλός σου είναι όρθιος και σε κρατάει αγκαλιά από τα οπίσθιά σου. Εσύ τον κρατάς από τον σβέρκο και έχεις εντελώς ανοιχτά τα πόδια σου, σπρώχνοντας με τις πατούσες σου τον τοίχο πίσω του. Έτσι βοηθάς σημαντικά τη διείσδυση που γίνεται ακόμα πιο βαθιά.

Ο ανασκολοπισμός

Πρόκειται για ακόμα μια στάση που θα σας βοηθήσει να έχετε μια διείσδυση πολύ βαθιά, πολύ έντονη και κυρίως ελεγχόμενη από εσένα. Ο καλός σου είναι ξαπλωμένος ανάσκελα, έχοντας το σώμα του ευθεία επάνω στο στρώμα. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να έρθεις στο ύψος του πέους του ακριβώς από πάνω του και στηριζόμενη στις πατούσες σου αρχίζεις να χαμηλώνεις μέχρι να διεισδύσει το πέος του μέσα σου.

Η άνθηση

Εσύ ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια σε ορθή γωνία. Εκείνος ακουμπάει στα λυγισμένα πόδια του στο έδαφος, σηκώνει τη λεκάνη σου και την ακουμπάει στους μηρούς του. Έτσι, ο κόλπος σου είναι πιο ψηλά από το κεφάλι σου. Πρόκειται για μια παραλλαγή του ιεραποστολικού με στοιχεία από τη γέφυρα που κάνεις στο πιλάτες. Μια στάση που ενδείκνυται για «μεγάλα μεγέθη».

Καλή διασκέδαση

Με πληροφορίες από santemagazine.fr

 

Σχετικά άρθρα