Γιατί πρέπει να γίνεις πιο… επιλεκτική στο σεξ!

Η αλήθεια είναι ότι η επανασύνδεση με κάποιον από το παρελθόν έχει περάσει από το μυαλό των περισσότερων και δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά στη σύναψη σχέσης.

Αλλά να «σβήσετε» τη σεξουαλική κάψα σας, είτε γιατί το κρεβάτι (ή όπου αλλού) ήταν το μοναδικό μέρος που τα «βρίσκατε», είτε λόγω… ανομβρίας στα ερωτικά σας.

Ε λοιπόν, μην ενδώσετε! Ή αν πάλι το έχετε ήδη κάνει, σταματήστε το ΑΜΕΣΩΣ!

Γιατί σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Μιζούρι, το σεξ με τους «πρώην» βλάπτει σοβαρά την ψυχική υγεία.

«Στις ΗΠΑ, το 60% των ενηλίκων δηλώνουν ότι επιστρέφουν κάποια στιγμή στην αγκαλιά του πρώην εραστή ή της πρώην ερωμένης», γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild», ωστόσο επικαλούμενη αμερικανική έρευνα, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, αφού «το σεξ με πρώην προκαλεί ψυχική οδύνη».

Σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μιζούρι, η διατήρηση της σχέσης με τους «πρώην» μάς «φορτίζει» με αρνητικά συναισθήματα.

Όσο για το πώς θα αντισταθείτε; Απλά θυμηθείτε όλους τους λόγους για τους οποίους χωρίσατε! Τόσο απλό…

Βάσει της μελέτης που δημοσιεύθηκε στο «Family Relations», οι ερευνητές έβαλαν στο μικροσκόπιό τους σχέσεις και την υγεία 545 ατόμων. Το ένα τρίτο παραδέχτηκε ότι επέστρεψε σε σχέση του παρελθόντος, διατρέχοντας μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσει κατάθλιψη και αγχώδη διαταραχή.

Πηγή: funtime.gr

Σχετικά άρθρα