Επιστροφή στους οργασμούς: 5 «κόλπα» για να τα καταφέρεις!

Ένα πολύ βασικό ζήτημα της σεξουαλικής ζωής και καθημερινότητας είναι η αναζήτηση του οργασμού και φυσικά η επίτευξή του.

Πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, το οποίο αφορά σε πολλά ζευγάρια καθορίζοντας πολύ συχνά την ποιότητα και την ομαλή ή μη εξέλιξη της σχέσης τους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με έρευνες η απουσία οργασμού στο πλαίσιο της σχέσης είναι αιτία για συσσωρευμένο θυμό, ένταση και γενικότερα προστριβές.

Εάν έχεις μπει κι εσύ στη διαδικασία αναζήτησης οργασμού, λοιπόν, χωρίς αποτέλεσμα καλό θα είναι να διαβάσεις παρακάτω 5 απλούς τρόπους για να βρεις ξανά το… φως σου και να ζήσεις ακόμα καλύτερες στιγμές με τον καλό σου.

Δώσε βάση στα χάδια

Οι ειδικοί τονίζουν πολύ συχνά ότι τα προκαταρκτικά είναι πολύ σημαντικά για μια σωστή και υγιή σεξουαλική πράξη και σεξουαλική ζωή γενικότερα. Αν και στο πλαίσιο των προκαταρκτικών είναι πολλές και διάφορες κινήσεις, βλ. φιλιά, στοματικός έρωτας, οι ειδικοί στέκονται πολύ στα χάδια.

Συγκεκριμένα, τονίζουν ότι είναι καλό να υπάρχουν χάδια μεταξύ του ζευγαριού ακόμα και εκτός κρεβατιού. Ένα χάδι σε ανυποψίαστη στιγμή μπορεί να φέρει οικειότητα στο ζευγάρι τα θετικά αποτελέσματα της οποίας βγαίνουν στο σεξ, με την επίτευξη οργασμού.

Κάνε διάλειμμα από τον οργασμό

Μπορεί ο οργασμός να είναι ζητούμενο, όμως δεν χρειάζεται να εκβιάζεις καταστάσεις. Καλό θα είναι να μην κάνεις λίγες μέρες σεξ, ούτε με τον παρτενέρ σου, αλλά ούτε και μόνη σου, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση από τον οργανισμό σου. Ένα μικρό διάλειμμα μπορεί αν φέρει μια μεγάλη… Άνοιξη στα σεξουαλικά σου.

Δώσε βάση στην κλειτορίδα

Πολύ σημαντικό όργανο για το γυναικείο σώμα και βασικό «εργαλείο» επίτευξης του πολυπόθητου οργασμού. Ασχολήσου περισσότερο μαζί της και πέρασε το μήνυμα αυτό και στον καλό σου, ώστε να επικεντρωθεί ακόμα πιο πολύ σε αυτό που οι ειδικοί ονομάζουν, και όχι άδικα, «λεωφόρο της ηδονής».

Βάλε τον δονητή στο κόλπο

Ένα sex toy, όπως είναι ο δονητής, μπορεί να κάνει θαύματα στο γυναικείο σώμα και φυσικά στην επίτευξη του οργασμού. Την ώρα της ερωτικής επαφής μην διστάζεις να τον χρησιμοποιήσεις ή να ζητήσεις από τον καλό σου να τον χρησιμοποιήσει επάνω σου, ώστε να βιώσεις ανεπανάληπτες στιγμές σεξουαλικής απόλαυσης.

Βάλε λιπαντικό

Μπορεί ο κόλπος σου να έχει φυσική λίπανση, όμως επειδή μπορεί για κάποιον λόγο να μην είσαι αρκετά υγρή την ώρα που κάνεις έρωτα, είναι καλό να χρησιμοποιήσεις λιπαντικό και μάλιστα άφθονο ώστε να απολαύσεις την ερωτική επαφή, χωρίς την τριβή και τη δυσφορία, που μπορεί να σου προκαλέσει η ελλιπής σου λίπανση.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα