Σεξουαλικά βίτσια: Φτάσε σε οργασμό με ένα… φουλάρι!

Επειδή κάτι μας λέει ότι είσαι πολύ προχωρημένη σεξουαλικά, σίγουρα θα ξέρεις πολύ καλά πόσο χρήσιμο μπορεί να σου φανεί ένα φουλάρι σε συνδυασμό με τα κάγκελα που μπορεί να έχει το κρεβάτι σου.

Τα βίτσια στο σεξ είναι κάτι πολύ φυσιολογικό όσο κι αν επικρατεί η αντίθετη άποψη. Οι πιο κρυφές σου ερωτικές επιθυμίες βρίσκουν διέξοδο και πεδίο έκφρασης, με σκοπό να περάσεις με τον παρτενέρ σου απίστευτες στιγμές σεξουαλικής ηδονής.

Δες, λοιπόν, παρακάτω μερικές στάσεις που μπορείς να εφαρμόσεις με τον καλό σου, χρησιμοποιώντας ό, τι έχει η κρεβατοκάμαρά σας!

Η «προσευχή»

Η στάση αυτή ενδείκνυται για τις πιο δοτικές γυναίκες, εκείνες που είναι πάντα έτοιμες να παραδοθούν στις ορέξεις του καλού τους.

Πώς θα την κάνεις; 

Πάρε τη γνωστή στάση στα τέσσερα, χαμηλώνοντας την κοιλιά σου προς το στρώμα του κρεβατιού. Μπορείς να ζητήσεις από τον καλό σου να σου δέσει τα χέρια είτε στην έκταση είτε πίσω από την πλάτη σου. Ειδικά, στην περίπτωση αυτή, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια σου και ως στήριγμα.

Η «απλώστρα»

Στάση που είναι ιδανική για να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη οικειότητα με τον καλό σου και φυσικά χάδια σε όλο το σώμα σου.

Πώς θα την κάνεις;

Ξαπλώνεις ανάσκελα σε στάση «ιεραποστολικό». Αντί να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα, στα δένει στο κάγκελο του κρεβατιού ή τέλος πάντων σε οτιδήποτε μπορεί να προεξέχει. Η αδυναμία σου να κουνηθείς, σε καθιστά έρμαιο των ορέξεων του συντρόφου σου, με αποτέλεσμα ο σεξουαλικός σου ερεθισμός να χτυπάει… κόκκινο και ο οργασμός σου να είναι πιο έντονος από ποτέ!

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα