Σεξ με συναίσθημα: Η αγαπημένη συνήθεια κάθε γυναίκας!

Ακούς συνέχεια γύρω σου να λένε για έντονο σεξ, βιτσίοζικο σεξ, στάσεις στο σεξ κλπ. Κι όμως, το πιο αγαπημένο σεξ για τις περισότερες γυναίκες είναι το σεξ με συναίσθημα, για κάποιες το λεγόμενο… γλυκανάλατο σεξ.

 

Γιατί το αγαπάνε οι γυναίκες;

Στο γλυκανάλατο σεξ ή σεξ με συναίσθημα δεν χρειάζεται ούτε να βάλεις προκλητικά εσώρουχα, ούτε να έχεις sex toys, ούτε να στύψεις το μυαλό σου για να κάνεις πιο ιδιαίτερες στάσεις ώστε να έχεις οργασμό.

Το μόνο που χρειάζεται είναι αγκαλιές, χάδια και φιλιά ακόμα και με τις πιτζάμες που φοράς όταν κοιμάσαι.

Μάλιστα, σύφωνα με τους ειδικούς, πρόκειται για τον καλύτερο τύπο σεξ, καθώς σε βοηθάει να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις στο έπακρο την ερωτική επαφή με τον σύντροφό σου.

Με τον τρόπο αυτό έχεις πολλά οφέλη τόσο για το σώμα σου, λαμπερή επιδερμίδα κλπ., όσο και για το πνεύμα σου, καθώς σε βοηθάει να έχεις ψυχική ηρεμία και ευεξία.

Ποια στάση να κάνεις;

Η ιδανική στάση για το σεξ με συναίσθημα ή γλυκανάλατο σεξ είναι η στάση «ιεραποστολικό». μια στάση που ευνοεί τόσο την επαφή με τον σύντροφό σου, όσο και την ικανοποιητική διείσδυση με αποτέλεσμα να φτάνεις ευκολότερα σε οργασμό.

Χάδια, φιλιά και οπτική επαφή είναι στο μενού για να ζήσεις με τον καλό σου στιγμές ανεπανάληπτης ηδονής και σεξουαλικής απόλαυσης.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

 

Σχετικά άρθρα