Ποιο είναι το νέο είδος σεξ που έχει… τρελάνει τις Ελληνίδες;

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και όπως είναι φυσικό ακόμα και το σεξ δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο από αυτή.

Είτε μιλάμε για cyber sex, είτε για σεξ μέσω τηλεφώνου, είτε για οποιοδήποτε είδος τεχνολογικού σεξ, όλα είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας, άσχετα εάν σε κάποιους παλιότερους και λιγότερο εξοικειωμένους αυτό δεν λέει κάτι.

Ένα τέτοιο είδος σεξ, λοιπόν, είναι και το sexting, δηλαδή η ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων μεταξύ συντρόφων ή ακόμα και αγνώστων μεταξύ τους ανθρώπων, όπου συνήθως δεν υπάρχει άλλη επαφή, παρά μόνο μέσω των σύντομων γραπτών μηνυμάτων.

Το… σπορ αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ ανδρών και γυναικών, όμως είναι και ένα τομέας στον οποίο η χώρας μας κατέχει μια πολύ σημαντική διάκριση.

Κι αυτό, γιατί σε πρόσφατη σχετική έρευνα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο προέκυψε ότι οι ΕΛληνίδες έρχονται δεύτερες (!) στην Ευρώπη σε χρήση του sexting!

Με λίγα λόγια, αρέσκονται από το γραφείο, το κρεβάτι ή οποιοδήποτε σημείο να ανταλλάσσουν ερωτικά μηνύματα με κάποιον ή κάποια, είτε με σκοπό τον σεξουαλικό τους ερεθισμό είτε την άμεση αυτοϊκανοποίησή τους, μέσω του υποβοηθούμενου αυνανισμού.

Το sexting κάνει καλό!

Σύμφωνα με τους ειδικούς του σεξ, το sexting είναι μια ερωτική πρακτική η οποία αν και δεν πείθει κάνει καλό στις σεξουαλικές μας σχέσεις. Ειδικά στην περίπτωση ενός ζευγαριού, μέσω του sexting μπορεί να δημιουργηθεί ένα πολύ ωραίο ερωτικό κλίμα, το οποίο βοηθάει την ερωτική ζωή του ζευγαριού να μην κάνει «κοιλιά», όπως συνηθίζουμε να λέμε.

Από την άλλη, είναι πολύ ορατός ο κίνδυνος του εθισμού σε μια τέτοια δικτυακή ερωτική πρακτική, με αποτέλεσμα η κάθε γυναίκα που το κάνει να χάσει το ενδιαφέρον της για τον πραγματικό έρωτα και το αληθινό σεξ.

Θέλει, λοιπόν, πολλή προσοχή η εφαρμογή του, καθώς η απόλαυση από τον εθισμό χωρίζονται από μια πολύ λεπτή γραμμή.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Μήπως είστε εθισμένοι στο διαδικτυακό σεξ; Κάντε το τεστ

Σχετικά άρθρα