Η ιδανική στάση για εύκολο και έντονο οργασμό!

Συνεχίζοντας το… σεργιάνι μας στο «αλφαβητάρι» των σεξουαλικών στάσεων και του σεξ γενικότερα, συνεχίζουμε και θα δούμε μια ακόμα στάση στο σεξ, η οποία εγγυάται τόσο βαθιά διείσδυση όσο και οργασμό.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το να έχεις ποικιλία στις στάσεις που εφαρμόζεις με τους ερωτικούς σου παρτενέρ κάνει πολύ καλό στη σχέση σου μιας και καταφέρνεις να σπάσεις τη ρουτίνα μιας μάλλον επίπεδης σεξουαλικής ζωής, που μπορεί να έχεις.

Στο πλαίσιο αυτό, ιδανική στάση για να βγεις από το ερωτικό σου αδιέξοδο είναι η στάση της… κρεμάστρας! Εύκολη στο να την κάνεις, αλλά και ωφέλιμη, καθώς εκτός από την ερωτική σου απόλαυση εξασφαλίζεις και την εκγύμναση των μυών σου.

Πώς θα την εφαρμόσεις;

Ο σύντροφός σου είναι όρθιος και στέκεται με ελαφρώς ανοιχτά τα πόδια του, ώστε να κρατάει καλά ισορροπία.

Εσύ τον αγκαλιάζεις και περνάς τα πόδια σου πίσω από την πλάτη του, ουσιαστικά «δένοντας» τον με τα κάτω άκρα σου.

Καθώς περνάς τα χέρια σου πίσω από τον σβέρκο του για να τον κρατάς αγκαλιάζοντάς τον αφήνεις το βάρος σου προς τα κάτω, ουσιαστικά μένοντας κρεμάμενη.

Με τον τρόπο αυτό, το βάρος σου σε βοηθάει να αιωρείσαι προς το πέος του καλού σου, απολαμβάνοντας τη διείσδυσή του στον κόλπο σου.

Τι πετυχαίνεις;

Βαθιά και ρυθμιζόμενη διείσδυση, ανάλογα με τον ρυθμό που εσύ θέλεις να κινηθείς επάνω στο πέος του καλού σου. Είτε πιο γρήγορα είτε πιο αργά το σίγουρο είναι ότι θα ζήσεις μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

 

Σχετικά άρθρα