Στοματικό σεξ: 3 τεχνικές για να του μείνεις αξέχαστη!

Εάν είσαι από τις γυναίκες εκείνες, που δεν είναι και λίγες, οι οποίες θέλουν να χαρίζουν απόλαυση στον καλό τους, τότε το (καλό) στοματικό σεξ είναι σίγουρα στο ρεπερτόριό σου.

Επειδή, όμως, εχθρός του καλού είναι το ακόμα καλύτερο παρακάτω θα βρεις 3 καλές τεχνικές, για να χαρίσεις μεγάλη απόλαυση στον καλό σου, κάνοντάς του αξεπέραστο στοματικό σεξ, που θα τον κάνει να σε θέλει περισσότερο από ποτέ!

Ποιες είναι, λοιπόν, αυτές οι 3 τεχνικές;

Το χάιδεμα των όρχεων

Ένα (ή πιο σωστά δύο) από τα πιο αδικημένα σημεία του ανδρικού σώματος και παραμελημένα και στο ζήτημα του στοματικού σεξ είναι οι όρχεις.

Πολλές γυναίκες, την ώρα που περιποιούνται με το στόμα τους τον καλό τους, ξεχνάνε (χωρίς να το θέλουν) τους όρχεις, αγνοώντας ότι το συγκεκριμένο σημείο όχι μόνο βοηθάει στον μεγαλύτερο και εντονότερο ερεθισμό του άνδρα, αλλά και συμβάλλει στο να τελειώσει ο άνδρας πιο γρήγορα και πιο έντονα.

Πώς θα την κάνεις;

Την ώρα που έχεις στο στόμα σου τον καλό σου, μπορείς είτε να χαϊδεύεις είτε και να ρουφάς τους όρχεις του, διεγείροντάς τον ακόμα περισσότερο. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα νύχια σας, γρατζουνώντας απαλά το δέρμα των όρχεων.

Το άγγιγμα στις ρόγες

Όπως πολύ καλά θα ξέρεις το στήθος και οι ρόγες ειδικότερα είναι από τις πλέον ερωτογενείς ζώνες της γυναίκας. Αυτό που μάλλον δεν θα γνωρίζεις είναι ότι το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες.

Πώς θα την κάνεις;

Την ώρα που με το στόμα σου χαρίζεις απόλαυση στον παρτενέρ σου με τα ακροδάχτυλά σου χάιδεψε τις ρόγες του. Ανάλογα με τις αντιδράσεις του, μην διστάσεις να το κάνει λίγο πιο έντονα και το σίγουρο είναι ότι θα καταφέρεις να τον φτάσεις σε κορύφωση.

Το απαλό φύσημα

Αυτή η κίνηση θα προσφέρει μια πολύ καλή και απολαυστική σεξουαλική εμπειρία, με κατάληξη τον έντονο και δυνατό οργασμό του παρτενέρ σου κατά πάσα πιθανότητα στο στόμα σου.

Πώς θα την κάνεις;

Την ώρα που έχεις στο στόμα σου τον σύντροφό σου, μην διστάζεις να αφαιρέσεις το πέος του για λίγο από το στόμα σου και να φυσήξεις απαλά τη βάλανο. Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

 

Σχετικά άρθρα