Στοματικό σεξ: 69… τρόποι για να το κάνεις ακόμα καλύτερο!

Κακά τα ψέματα, η ιδανικότερη στάση για το στοματικό σεξ, ώστε να το απολαύσετε τόσο εσύ όσο και ο παρτενέρ σου ταυτόχρονα είναι η στάση 69!

Παλιά, καλή και δοκιμασμένη στάση, το 69 είναι η επιτομή του στοματικού σεξ, που εγγυάται απόλαυση και ηδονή τόσο για σένα όσο και τον για τον σύντροφό σου, αποκτώντας άξια το… παράσημο του να είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό νούμερο!

Μπορεί, λοιπόν, η στάση 69 να είναι από μόνη της εχέγγυο σεξουαλικής επιτυχίας, όμως επειδή εχθρός του καλού το… ακόμα καλύτερο, δες 5 απλούς τρόπους για να κάνεις τη στάση 69 την αγαπημένη σου συνήθεια!

Μην την πάρεις πολύ στα σοβαρά!

Όχι, δεν λέμε να σκάσεις και στα γέλια όταν θα βάλεις το πέος του καλού σου στόμα σου ή θα νιώσεις την γλώσσα του στον κόλπο σου.

Απλά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι ότι ντε και καλά πρέπει να γίνει με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Κάνε το όπως σου βγει, όταν σου βγει και με όποιον τρόπο κρίνεις εσύ καλύτερο.

Χείρα βοηθείας!

Δεν λέμε, καλό το στόμα σου και το στόμα του, όμως μήπως να σκεφτείς να χρησιμοποιήσεις και λίγο τα χέρια σου για να το πας σε άλλο επίπεδο;

Μην διστάσεις να αγγίξεις τον καλό σου σε όλο του το σώμα, δίνοντας έμφαση στο στήθος του, τον λαιμό και φυσικά την κοιλιά του που είναι ιδιαίτερα ερωτογενείς ανδρικές περιοχές.

Βγάλε τον δονητή σου!

Επειδή κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της έχει έναν δονητή κάπου κρυμμένο στο συρτάρι ή την ντουλάπα της, μην διστάζεις την ώρα της στάσης 69 να τον βάλεις στο παιχνίδι! Εκτός δηλαδή από την ηδονή που προσφέρει ο καλός σου με το στόμα του, χρησιμοποίησε τον δονητή σου για να έχεις εκτός από τον κλειτοριδικό και τον κολπικό οργασμό που τόσο πολύ θέλεις.

Αλλάξτε θέσεις!

Συνήθως εσύ είσαι άνω από τον καλό σου, με τον κόλπο στο στόμα του και το πέος του στο δικό σου. Για να σπάσεις, όμως, τη… μονοτονία μην φοβηθείς να του ζητήσεις να αλλάξετε στάσεις και να έρθει εκείνος από πάνω.

Εναλλαγές στον ρυθμό!

Όπως στο κανονικό σεξ θέλεις ο ρυθμός σου να έχει ποικιλία και εναλλαγές, έτσι και στην στάση 69 καλό θα είναι να δοκιμάσεις να έχεις διάφορους ρυθμούς στον τρόπο με τον οποίο ικανοποιείς τον καλό σου, αλλά κι εκείνος εσένα. Κρίνοντας από τις αντιδράσεις του, θα καταλάβεις πότε να ρίξεις και πότε να ανεβάσεις ταχύτητα με το στόμα σου.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

 

Σχετικά άρθρα