Η ιδανική… τεχνική για 100% εγγυημένους οργασμούς!

Εάν το μάξιμουμ σε διάρκεια των ερωτικών σου επαφών δεν ξεπερνά τα… 3 λεπτά, τότε μάλλον ήλθε η ώρα να δοκιμάσεις, εσύ και ο παρτενέρ σου, μια νέα μέθοδο που θα κάνεις και τους δυο σας να απολαμβάνετε το σεξ, όσο τίποτα άλλο!

foto sex

Τι είναι το edging;

Εφόσον, λοιπόν, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο μην βιάζεσαι να χωρίσεις πριν δοκιμάσεις την τεχνική αυτή.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το edging είναι η μείωση του ρυθμού της διείσδυσης από τον άνδρα, όταν αντιληφθεί ότι είναι έτοιμος να φτάσει σε οργασμό, σε απλά ελληνκά να «τελειώσει».

Στο edging ο άνδρας κάνει αυτό ακριβώς: Πριν τελειώσει κόβει ρυθμό, ώστε να το αποφύγει και να παρατείνει την ερωτική επαφή.

Πρόκειται για μια άσκηση τύπου Kegel, όπου ο άνδρας ουσιαστικά εκπαιδεύει το πέος και τον προστάτη του να μην… εκτοξεύει το σπέρμα του πριν της ώρας του.

Τα οφέλη για τη γυναίκα

Κερδισμένη από αυτή τη μέθοδο/τεχνική είσαι εσύ και μάλιστα διπλά. Κι αυτό γιατί με την τεχνική του edging έχεις με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια: Και μεγαλώνει η διάρκεια της ερωτικής σας επαφής και έχεις έντονους και γιατί όχι πολλαπλούς οργασμούς.

Αυτό προκύπτει και από σχετικές έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων διαπιστώθηκε ότι η αρχικά πιο έντονη διείσδυση και στη συνέχεια η επιβράδυνση της παλινδρομικής κίνησης προκαλούν έντονο ερεθισμό και φυσικά οργασμό στη γυναίκα.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα