Γιατί το… μαξιλάρι είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας!

Μπορεί μέχρι σήμερα να θεωρούσες ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας, όμως διαβάζοντας προσεκτικά το κείμενο αυτό θα αντιληφθείς κι εσύ ότι τα πράγματα είναι τελικά πιο απλά και πολύ πιο… φθηνά από όσο νόμιζες.

Τα μυστικά του αυνανισμού

Δεν θα αναφερθούμε σε κοσμήματα και άλλα αξεσουάρ, αλλά σε ένα αντικείμενο υπέρ – πολύτιμο για την σεξουαλική σου απογείωση, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα σου επάνω στο ίδιο σου το κρεβάτι!

Φυσικά και αναφερόμαστε στο μαξιλάρι σου, ο ρόλος του οποίου στον αυνανισμό σου και κατ’ επέκταση στη σεξουαλική σου ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλος και σημαντικός. Εξάλλου, μια δοκιμή θα σε πείσει.

Ξέχνα, λοιπόν, δονητές και άλλα sex toys και ετοιμάσου να εντρυφήσεις σε μια μίνι παραλλαγή του γνωστού μαξιλαροπόλεμου. Μόνο που αυτή τη φορά τα μαξιλάρια σου θα είναι το όργανο της ηδονής και όχι εργαλείο επίθεσης.

Πάρε θέση

Επειδή, ο βασικός κανόνας στον γυναικείο αυνανισμό είναι κυρίως η κορύφωση δια της τριβής, το μαξιλάρι λόγω του σχήματός του, αλλά και της μαλακής υφής του εγγυάται ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Και τούτο γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να τριφτείς επάνω του, αλλά και να αποφύγεις τυχόν τραυματισμούς.

Πώς να το χρησιμοποιήσεις

Ξάπλωσε αναπαυτικά στο κρεβάτι σου, κατά προτίμηση γυμνή, και βάλε το μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια σου. Ο τρόπος με τον οποίο θα το βάλεις θα πρέπει να σου δίνει την άνεση να κάνεις παλινδρομικές κινήσεις επάνω του, σαν να είσαι στη στάση «γυναίκα από πάνω», όταν βρίσκεσαι με τον καλό σου!

Ξεκίνα, λοιπόν, σιγά – σιγά να τρίβεσαι σε κάποια από τις πλευρές του μαξιλαριού, ενώ σταδιακά θα αυξάνεις την ταχύτητά σου. Μπορείς ελεύθερα παράλληλα να χρησιμοποιείς και τα χέρια σου για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Προσοχή! Καλό θα είναι, αν δεν το έχεις ξανακάνει, να φοράς το εσώρουχό σου, ώστε να αποφύγεις τυχόν προβλήματα από κάποια απότομη κίνηση που μπορεί να κάνεις. Μην διστάσεις να χρησιμοποιήσεις και δύο μαξιλάρια, για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Αυνανισμός: 3 απλά βήματα για να φτάσεις σε οργασμό!

Σχετικά άρθρα