Στοματικό σεξ: Η κίνηση… ματ για να σε φέρει σε οργασμό!

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες, ερεθιστικές και σίγουρα απολαυστικές εκφάνσεις της ερωτικής δραστηριότητας μια γυναίκας είναι και το (να της κάνουν) στοματικό σεξ!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αλλά και με την εμπειρία της κάθε μιας από εμάς δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ξαπλώνεις, συνήθως στο κρεβάτι σου, να χαλαρώνεις και να αφήνεις τον σύντροφό σου να σε… περιποιείται με όλα τα σημεία της στοματικής του κοιλότητας.

Μολονότι το στοματικό σεξ που σου κάνει είναι μια σεξουαλική δραστηριότητα, κατά την οποία εσύ δεν έχεις να κάνεις πολλά πράγατα, παρά μόνο να φτάσεις σε… οργασμό με τη βοήθειά του, υπάρχει μια κίνηση που μπορείς να κάνεις για να φέρεις τα πάνω – κάτω και να κάνεις την κορύφωσή σου ακόμα πιο έντονη και (γιατί όχι;) πιο θορυβώδη!

Πώς θα το κάνεις;

Εσύ παίρνεις την κλασική στάση… υποδοχής του στόματος του συντρόφου σου, ξαπλωμένη δηλαδή ανάσκελα με τα πόδια επαρκώς ανοιγμένα, ώστε να δώσεις την άνεση στον καλό σου να περιποιηθεί, όπως πρέπει, τον κόλπο σου.

Καθώς, λοιπόν, έχει το στόμα του στον κόλπο σου, βάζοντας τη γλώσσα και τα χείλια του σε… λειτουργία, εσύ σηκώνεις το ένα σου πόδι κατακόρυφα!

Γιατί να το κάνεις;

Με την κίνηση αυτή, που σύμφωνα με πολλές γυναίκες είναι η κίνηση – «ματ» στην αναζήτηση του οργασμού, καταφέρνεις δύο πράγατα: Πρώτον, στενεύεις τον κόλπο σου κάνοντας την αίσθηση της γλώσσας του καλού σου επάνω του πολύ πιο έντονη και δεύτερον, του δίνεις πρόσβαση και στην περιοχή του πρωκτού σου, την οποία και μπορεί εξίσου να περιποιηθεί καταλλήλως για ακόμα μεγαλύτερο δικό σου ερεθισμό!

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από menshealth.com

Σχετικά άρθρα