Πώς μια γυναίκα φτάνει σε οργασμό μόνο με τις… θηλές της! (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά και αποτελεί… κοινό μυστικό, τα είδη του οργασμού δεν είναι μόνο δύο, δηλαδή κλειτοριδικός ή κολπικός ή ένας συνδυασμός και των δύο.

Υπάρχουν και άλλα είδη οργασμού, ένα από τα οποία είναι και ο λεγόμενος «οργασμός των θηλών», δηλαδή με απλά λόγια ο οργασμός στον οποίο φτάνει η γυναίκα αγγίζοντας μόνο τις ρόγες της!

Μπορεί να πρόκειται για ένα σχετικά σπάνιο φαινόμενο, όμως οι ειδικοί επισημαίνουν ότι είναι κάτι που όντως μπορεί να συμβεί ή και πολλές φορές συμβαίνει αλλά λόγω του ότι δεν είναι τόσο έντονος να μην γίνεται αντιληπτός.

Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε δύο αναγνώστριές μας, οι οποίες έχουν συχνά οργασμό των θηλών, δηλαδή οργασμό από το άγγιγμα στις ρόγες τους.

Ζητήσαμε να μας απαντήσουν σε τρεις βασικές ερωτήσεις για να διαπιστώσετε κι εσείς τι είναι ο συγκεκριμένος οργασμός και πώς μπορείς να φτάσεις σε αυτόν, εάν δεν το έχεις καταφέρει ακόμα.

Πώς είναι ο οργασμός των θηλών σε σχέση με τον κολπικό ή κλειτοριδικό οργασμό;

Ιωάννα, 29 ετών: Όλα τα είδη οργασμού έχουν μια απίστευτη αίσθηση! Πραγματικά σε απογειώνουν. Εάν μπορούσα θα ήθελα να έχω οργασμό των θηλών κάθε μέρα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο όποτε κάνουμε σεξ με τον σύντροφό μου, αφιερώνω κάποια ώρα για να τις χαϊδεύω.

Μαίρη, 32 ετών: Θα έλεγα ότι διαφέρουν μεταξύ τους. Κι αυτό γιατί ο οργασμός που έχω από το άγγιγμα των θηλών μου δεν κρατάει τόσο πολύ σε διάρκεια όσο αυτό που έχω μέσω του διεισδυτικού σεξ. Είναι πιο έντονος και απότομος, χωρίς να έχει το «κύμα» που μου φέρνει ο οργασμός του κόλπου μου. Όμως, όταν έχω οργασμό των θηλών μου είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχω και κολπικό οργασμό.

Ποιον οργασμό προτιμάς;

Ιωάννα, 29 ετών: Απολαμβάνω το «παιχνίδι» με τις ρόγες μου είτε σαν προκαταρκτικό είτε σαν αποκλειστική σεξουαλική ενασχόληση. Πολλές φορές συνεχίζω τα χάδια για να «τελειώσω». Θα έλεγα ότι μάλλον προτιμώ περισσότερο τον κολπικό οργασμό, καθώς συνήθως ερεθίζομαι πάρα πολύ και μετά πάω να βρω τον σύντροφό μου.

Μαίρη, 32 ετών: Μάλλον προτιμώ τον οργασμό των γεννητικών οργάνων. Κι αυτό, γιατί δεν είναι στάνταρ ότι θα φτάσω σε οργασμό αγγίζοντας τις ρόγες μου. Όμως, είναι εγγυημένος τρόπος για να ερεθιστώ στο έπακρο και να φτάσω τελικά σε οργασμό, είτε με τη διείσδυση είτε με τον αυνανισμό στον κόλπο μου.

Πόση ώρα σου παίρνει;

Ιωάννα, 29 ετών: Συνήθως, για να φτάσω σε οργασμό αγγίζοντας τις ρόγες μου χρειάζομαι περίπου 20 λεπτά. Αλλά, είναι μια διαδικασία με στάδια. Δηλαδή, ξεκινάω με το σουτιέν μου και μετά το βγάζω. Εάν, όμως, επιλέξω να «παίξω» με την κλειτορίδα μου, φτάνω σε οργασμό μέσα σε 2 με 3 λεπτά. Όπως και να έχει, το «παιχνίδι» με τις ρόγες μου είναι σε καθημερινή βάση και βασικό… πιάτο στο σεξουαλικό μου μενού.

Μαίρη, 32 ετών: Δεν έχω υπολογίσει πόσο, αλλά θα έλεγα περίπου όσο μου παίρνει για να φτάσω σε οργασμό αγγίζοντας ή έχοντας διείσδυση στον κόλπο μου.

Με πληροφορίες από menshealth.com

Σχετικά άρθρα