Μου αρέσει το κορίτσι του κολλητού μου. Τι να κάνω;

Tις τελευταίες 2-3 βδομάδες εγώ και ο φίλος μου τυχαίνει να μας αρέσει η ίδια κοπέλα. Βέβαια αυτός τη θέλει 3 χρόνια και κάτι μήνες και είναι μια κρύο μια ζεστή μαζί της… Tον τελευταίο μήνα έλεγε πως ξέκοψε πλέον μαζί της. Τυχαίνει όμως να έχει αρχίσει να μου αρέσει και εμένα πριν κάνα μήνα. Σε κάθε βόλτα που πηγαίναμε όλοι σαν παρέα ήμουν πάντα κοντά της και μιλούσαμε απομονωμένοι από τους υπόλοιπους. Είδα πως τον ενόχλησε και ξέκοψα το τελευταίο καιρό άσχετος το αν μου αρέσει ακόμα… Αλλά ο φίλος μου πλέον ούτε με ενημερώνει για το αν θα βγούμε και πολλά άλλα…..τι να κάνω;

Στο ερώτημά σας απάντησε η Άση Μπουμπαλίκη, Ψυχολόγος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Αγαπητέ αναγνώστη,
Από το μήνυμά σου δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο φίλος σου είναι ακόμη με αυτήν  την κοπέλα και επίσης το τι νιώθει για εκείνη. Αν τα συναισθήματά του για εκείνη
είναι δυνατά καθώς -και αν ισχύει το ίδιο και για τα δικά της- το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να μην μπεις ανάμεσά τους και κάπως να προσπαθήσεις να “ελέγξεις” τα συναισθήματά σου.
Αν, ωστόσο, γνωρίζεις πως εκείνος δεν ενδιαφέρεται, αλλά ούτε και εκείνη και πως έχει τελειώσει η σχέση τους, τότε θα μπορούσες να προσεγγίσεις την κοπέλα, να δεις πώς νιώθει και εκείνη για σένα.
Είναι πολύ πιθανό τόσο να υπάρχει… κάτι μεταξύ σας, όσο και να σε βλέπει μόνο φιλικά και να σε συμπαθεί πολύ σε φιλικό μόνο επίπεδο.
Όπως και  να έχει, θα πρέπει να δεις τι γίνεται με το “μεταξύ” τους και μετά να κινηθείς ανάλογα.

Άση Μπουμπαλίκη

Ψυχολόγος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

[email protected]

698 662 66 16

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Όταν η αγάπη δεν φτάνει: Τον αγαπάω αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί…

Μου αρέσει κάποια αλλά έχει σχέση, τι να κάνω;

 

Σχετικά άρθρα