Η νέα ταση στο σεξ που κάνει πάταγο παγκοσμίως!

Εάν είσαι κι εσύ λάτρης του να στέλνεις γυμνές φωτογραφίες στον καλό σου ή την καλή σου, μην ανησυχείς ότι αποτελείς την εξαίρεση του κανόνα!

Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα τόσο στις ΗΠΑ όσο και την Ευρώπη γυμνές φωτό, αλλά και σεξουαλικά μηνύματα (sexting) με την προσθήκη γυμνών φωτογραφιών είναι κάτι που το κάνουν άνδρες και γυναίκες κατά κόρον σε όλον τον πλανήτη, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Συγκεκριμένα, το 33% των ευρωπαίων ανδρών και το 31% των ευρωπαϊκών γυναικών ηλικίας 18 έως 24 ετών παραδέχονται ότι έχουν ήδη αποστείλει σεξουαλικές φωτογραφίες. Το ποσοστό αυτό μειώνεται με την ηλικία: 29% των ανδρών και 24% των γυναικών ηλικίας 25-24 ετών, 24% των ανδρών και 20% των γυναικών ηλικίας 35-44 ετών και τέλος 21% των ανδρών και 20% των γυναικών 45 ετών κάνουν το ίδιο πράγμα.

Οι Ευρωπαίοι είναι γενικά πιο… επιφυλακτικοί και μαζεμένοι από τους γείτονές τους στις ΗΠΑ: Το 40% των ανδρών και το 36% των γυναικών ηλικίας 18-24 ετών, το 27% των ανδρών και το 26% των γυναικών άνω των 45 ετών έχουν ήδη εφαρμόσει αυτή την… άτακτη πρακτική.

Τι… δείχνουν οι γυναίκες και τι οι γυναίκες;

Όμως, τι βλέπουμε σε αυτές τις τολμηρές φωτογραφίες; Το 43% των Ευρωπαίων γυναικών δείχνουν το στήθος τους, ενώ το 30% συνολικά τον κορμό τους.

Οι άνδρες (21%) είναι πιο πιθανό να παρουσιάσουν τα γεννητικά όργανα τους, αλλά οι γυναίκες (15%) είναι πιο πιθανό να φωτογραφίσουν τους γλουτούς τους (11%).

Το 14% των ανδρών και το 9% των γυναικών παραδέχονται ότι έχουν ήδη αποστείλει ένα πλήρες γυμνό, αλλά μόνο το 23% των ανδρών και το 21% των γυναικών δείχνουν το πρόσωπό τους σε αυτές τις γυμνές εικόνες.

Πώς συνδέονται οι γυμνές φωτό με τη σεξουαλική ικανοποίηση;

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα προκύπτει ότι όσοι εφαρμόζουν την πρακτική αυτή είναι και πιο ικανοποιημένοι σεξουαλικά.

Ειδικότερα, το 42% των ανθρώπων που στέλνουν γυμνές φωτό ή κάνουν sexting κάθε εβδομάδα και το 61% εκείνων που τους στέλνουν καθημερινά είναι πολύ πιο ικανοποιημένοι σεξουαλικά. Αντίθετα, οι άνθρωποι που έστειλαν γυμνά ή σεξουαλικά μηνύματα μόνο «λίγες φορές κατά τη διάρκεια της ζωής τους» παραδέχονται σε ποσοστό μόλις 19% ότι είναι ικανοποιημένοι σεξουαλικά.

Αποστολή γυμνών φωτογραφιών: Ποτέ χωρίς συγκατάθεση!

Θέλει, όμως, πολλή προσοχή για να μην γινει κατάχρηση της συνήθειας αυτής, αλλά και να μην γίνεται σε βάρος του συντρόφου σας.

Ειδικότερα, το 52% των γυναικών και το 27% των ανδρών, ηλικίας 18 έως 24, έχουν ήδη λάβει ένα ανεπιθύμητο σεξουαλικό μήνυμα ή μια γυμνή φωτό. Η πρακτική αυτή δεν είναι παράνομη, αλλά για την από κοινού απόλαυση, η συγκατάθεση του αποδέκτη είναι απαραίτητη.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από e-sante.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Sexting: Τι να κάνεις και τι να προσέξεις!

 

Σχετικά άρθρα