Είναι ο σύντροφός σου καλός εραστής; 5 σημάδια που το αποδεικνύουν!

Συχνά πυκνά οι γυναίκες έχουμε την τάση στις συζητήσεις μας να εκθειάζουμε τους συντρόφους μας για τις επιδόσεις τους στο σεξ, απλά και μόνο για να δείξουμε ότι όλα πάνε καλά στην ερωτική μας ζωή.

Στην πραγματικότητα, όμως, τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά και ο καλός σου να μην είναι και ο καλύτερος εραστής του κόσμου, όπως τουλάχιστον μπορεί να διατείνεσαι στις φιλενάδες σου.

Ποια είναι, όμως, τα χαρακτηριστικά εκείνα που αντικειμενικά καθιστούν έναν άνδρα πραγματικό καλό εραστή;

Δεν βιάζεται

Ο σωστός εραστής, εκείνος που είναι ανώτερου επιπέδου, δεν βιάζεται. Κι αυτό, γιατί γνωρίζει πολύ καλά πώς επειδή η γυναίκα είναι εγκεφαλικό πλάσμα θέλει τον χρόνο της να νιώσει πιο άνετα και να ερεθιστεί αρκετά για να θέλει να κάνει έρωτα.

Δίνει βάρος στα προκαταρκτικά

Ένα καλός εραστής δίνει μεγάλη σημασία στα προκαταρκτικά, πριν κάνει έρωτα, ώστε να φέρει την καλή του στο σημείο να τον ποθεί ακόμα περισσότερο. Είναι αυτός που θα ασχοληθεί με το γυναικείο σώμα και θα του αποδώσει τις τιμές που του αξίζει στέλνοντάς σε στον έβδομο ουρανό του οργασμού και της ερωτικής απόλαυσης.

Έχει τεχνική

Σίγουρα, ο καλός εραστής είναι εκείνος που θα βάλει τη δική του… πινελιά στον ερωτικό καμβά που θέλετε να συνθέσετε μαζί. Με λίγα λόγια, δεν φτάνει να έχει ένα πέος με στύση, αλλά να ξέρει και πώς να το χρησιμοποιήσει.

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που παραπονιούνται για μονότονες κινήσεις, οι οποίες δεν τους προσφέρουν τίποτα στην προσπάθειά τους να φτάσουν σε οργασμό. Η ποικιλία στις κινήσεις, εκτός από το κλασικό «μέσα  – έξω» κάνει έναν άνδρα αξέχαστο στο μυαλό μια γυναίκας.

Σε αγκαλιάζει

Πολλές γυναίκες δίνουν πολύ μεγάλο βάρος όχι στο τι γίνεται κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά στα επακόλουθα. Εάν δηλαδή ο καλός τους γυρίσει αμέσως πλευρό και τον πάρει ο ύπνος μέσα σε ελάχιστα λεπτά, τότε μάλλον δεν θεωρείται ιδιαίτερα καλός εραστής.

Εάν, όμως, αμέσως μόλις τελειώσετε, σε πάρει αγκαλιά και σε κρατήσει στα χέρια του, τότε σίγουρα είναι ένας πολύ καλός εραστής.

Περιμένει να τελειώσεις

Ο καλός εραστής δίνει προτεραιότητα στην δική σου ηδονή και ευχαρίστηση, γι’ αυτό και πάντα μα πάντα περιμένει να τελειώσεις εσύ πρώτα και μετά να τελειώσει εκείνος. Ο καλός εραστής ποτέ μα ποτέ δεν ολοκληρώνει πριν φτάσεις εσύ σε οργασμό και δεν σε αφήνει ποτέ στα… κρύα του λουτρού. Ακόμα, όμως, κι αν αυτό συμβεί, γιατί όλα είναι ανθρώπινα, σίγουρα θα φροντίσει να τελειώσεις έστω και με… εναλλακτικούς τρόπους.

Πηγή: marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Άνδρας: 7 σημάδια ότι θα κάνει καλό σεξ

Ζώδια και Σεξ: Σημάδια ότι ένας άντρας είναι καλός στο κρεβάτι

Σχετικά άρθρα