Ψυχολογικό τεστ: Πώς αντιλαμβάνεσαι τον έρωτα;

Πώς αντιλαμβάνεσαι τον έρωτα; Τι ρόλο παίζει στη ζωή σου; Αν δεν ξέρεις ή αν νομίζεις ότι ξέρεις, το παρακάτω τεστ, θα σου πει την αλήθεια! Δεν έχεις παρά να πάρεις χαρτί και μολύβι και να σημειώσεις τις απαντήσεις!

Τι είναι ο έρωτας για σένα;

1)Προχωράς προς το σπίτι του αγοριού/κοπελιάς σου. Υπάρχουν δυο δρόμοι για να πας εκεί. Ο ένας είναι ένας ίσιος δρόμος που σε πάει εκεί γρήγορα, αλλά είναι συνηθισμένος και βαρετός. Ο άλλος είναι ένας με αρκετές στροφές και γεμάτος με αξιοθέατα στη διαδρομή, αλλα αργείς λίγο για να φτάσεις στο σπίτι του/της αγαπημένου/αγαπημένης σου

Ποιο δρόμο διαλέγεις; τον μικρό ή τον μεγάλο;

2) Στο δρόμο βλέπεις δυο θάμνους με τριαντάφυλλα. Ο ένας είναι γεμάτος με άσπρα τριαντάφυλλα και ο άλλος με κόκκινα τριαντάφυλλα. Αποφασίζεις να πάρεις 20 τριαντάφυλλα για το/την αγόρι/κοπέλα σου.

Τι συνδυασμό χρωμάτων θα διαλέξεις; (οποιοσδήποτε συνδυασμός είναι εντάξει, ακόμα και το ένα τριαντάφυλλο να έχει κάποιο χρώμα και τα υπόλοιπα το άλλο)

3) Επιτέλους φτάνεις στο σπίτι του/της αγοριού/κοπέλας σου. Χτυπάς το κουδούνι και απαντάει η καμαριέρα. Μπορείς να ζητήσεις απο την καμαριέρα να πει στο/στην αγόρι/κοπέλα σου να κατέβει, ή μπορείς να πας να τον/την πάρεις ο ίδιος.

Ποια ενέργεια ακολουθείς; Ζητάς από τη καμαριέρα ή πας μόνος σου;

4) Τώρα ανεβαίνεις στο δωμάτιο του/της φίλου/φίλης σου και δεν είναι κανείς εκεί. Μπορείς να αφήσεις τα τριαντάφυλλα στο παράθυρο ή στο κρεβάτι.

Που τοποθετείς τα τριαντάφυλλα; Στο κρεβάτι ή στο παράθυρο;

5) Αργότερα είναι ώρα για ύπνο. Εσυ και ο/η αγαπημένος/αγαπημένη σου πάτε για ύπνο σε ξεχωριστα δωμάτια. Ξυπνας το πρωι, και πας στο δωμάτιο του/της φίλης σου για να τον/την δεις.
Μπαίνεις στο δωμάτιο:

Αυτός/αυτή είναι ξύπνιος/α ή κοιμάται;

6) Είναι ώρα να πας σπίτι σου τώρα, και ξεκινάς να πας πίσω. Μπορείς να πάρεις τους δύο δρόμους: Τον συνηθισμένο, βαρετό που σε πάει σπίτι γρήγορα ή αυτόν με τις στροφές, γεμάτο με τα αξιοθέατα που πάς με το πάσο σου.

Ποιο δρόμο διαλέγεις; Τον σύντομο ή τον μεγάλο;

Δες εδώ τις απαντήσεις

Σχετικά άρθρα