Ροζ κραγιόν: Ποια απόχρωση ταιριάζει στην επιδερμίδα σου;

Το ροζ κραγιόν είναι ένα προϊόν που είναι λίγο πολύ πάντα στη μόδα καθώς ανάλογα με την απόχρωσή του μπορεί να προσφέρει από ένα διακριτικό μέχρι ένα πολύ πιο έντονο αποτέλεσμα στην εμφάνισή σου, ανάλογα με την περίσταση αλλά και την επιδερμίδα σου!

Δες παρακάτω ποια απόχρωση να επιλέξεις ανάλογα με το τι θέλεις να πετύχεις στο look σου!

Φούξια για να φωτίσεις το πρόσωπό σου!

fouksia kragion

Το φούξια ταιριάζει τέλεια τόσο σε ανοιχτόχρωμες όσο και σε ματ επιδερμίδες. Είναι η ιδανική απόχρωση για να πετύχεις τα σαρκώδη χείλη ενώ δίνει ένα τόνο glamour στο πρόσωπό σου! Για ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα satiné κραγιόν.

Ροζ κουφετί  για να εντυπωσιάσεις

roz koufeti kragion

Αυτό το ανοιχτόχρωμο και αρκετά σοφιστικέ ροζ δίνει την εντύπωση ότι η επιδερμίδα σου είναι πιο μαυρισμένη. Ταιριάζει περισσότερο στις ανοιχτόχρωμες γυναίκες. Ωστόσο, πρέπει να αποφεύγεις αυτήν την απόχρωση του ροζ αν τα δόντια σου έχουν την τάση να κιτρινίζουν!

Διακριτικό ροζ  για σαρκώδη χείλη

rose kragion

Σχεδόν διάφανο,  έχει την τάση να γεμίζει με όγκο είναι κατάλληλο για όσες έχουν μικρά χείλη. Δίνει φρεσκάδα στο μακιγιάζ σου χωρίς να τονίζει τις ατέλειες.

Ροζ φραμπουάζ για να τονίσει το περίγραμμα

rose kragion 3

Έντονο ροζ που είναι κατάλληλο για να τονίσει καλύτερα το περίγραμμα των χειλιών σου και να τους δώσει το τέλειο σχήμα! Ταιριάζει περισσότερο στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες αλλά είναι πιο διακριτικό στις πιο σκουρόχρωμες. Για ένα πιο chic αποτέλεσμα, επίλεξε ένα ματ κραγιόν!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από femme actuelle.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

7 tips για εντυπωσιακά χείλη, έτοιμα για… φίλημα!

10 χρυσοί κανόνες μακιγιάζ που πρέπει να γνωρίζει κάθε αρχάρια

 

 

Σχετικά άρθρα