Τα ιδανικά εσώρουχα για το πιο… αμαρτωλό σεξ της ζωής σου! (ΦΩΤΟ)

Παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και όσο να’ ναι καλό θα είναι να βάλεις κάτι πιο… πρωτότυπο και προκλητικό αναφορικά με τα εσώρουχα που θα επιλέξεις να φορέσεις, για να γιορτάσεις τον Έρωτα με τον καλό σου!

Τη… μισή δουλειά την κάναμε εμείς για σένα, ψάχνοντας και βρίσκοντας μερικά από τα πιο «καυτά» εσώρουχα, αλλά και σέξι στολές που μπορείς να βάλεις για να κάνεις τον καλό σου να θέλει κάθε μέρα να είναι του… Αγίου Βαλεντίνου!

Ας δούμε, όμως, μαζί μερικές προτάσεις για εσώρουχα και στολές!

Σέξι εσώρουχα

Τα χρώματα που θα… παίξεις καλό θα είναι να μην πολυξεφεύγουν! Μαύρο και σίγουρα κόκκινο είναι must για την ημέρα αυτή, οπότε θα δεις ότι και οι προτάσεις μας σε προκλητικά εσώρουχα δεν… ξεφεύγουν ιδιαίτερα από την πεπατημένη.

Όσο το δυνατό πιο μικροσκοπικά, αλλά και baby dolls που θα κάνουν τη φαντασία του, αλλά και τον… ανδρισμό του να πάρουν την ανιούσα!

Καλσόν διχτυωτά οπωσδήποτε να βάλεις, για να πιαστεί κι αυτός στα δίχτυα του Έρωτα!

Σέξι στολές

Και οι…στολές έχουν την τιμητική τους την ημέρα αυτή! Σέξι νοσοκόμα, σέξι δασκάλα, σέξι καμαριέρα και γενικά ό, τι σέξι μπορείς να φανταστείς είναι εδώ για να το φορέσεις…Όρεξη για Έρωτα να έχεις και όλα γίνονται!

Πηγή φωτογραφιών: u-wear.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Τα πιο… προχωρημένα εσώρουχα για να βάλεις «φωτιά» στο κρεβάτι σας! (ΦΩΤΟ)

14 σέξι εσώρουχα για όλα τα γούστα!

 

 

 

Σχετικά άρθρα