Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Tips για να περάσεις τέλεια!

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αύριο και σε ό,τι φάση και να είσαι στη ζωή σου θέλεις να την περάσεις όμορφα! Αν είσαι σε σχέση, θέλεις κάτι ρομαντικό. Αν πάλι δεν είσαι σε σχέση, τότε δεν σε πολυνοιάζει αυτή η μέρα… Μπορεί και να σε νευριάζει αυτό το κόκκινο που επικρατεί σε βιτρίνες με λουλούδια, εσώρουχα ή είδη δώρων! Κι αν είσαι ερωτευμένη αλλά δεν είσαι σε σχέση;  Και μάλιστα ζεις έναν έρωτα δίχως ανταπόκριση; Πόσο… επώδυνη μπορεί να είναι αυτή η μέρα για σένα;

erotiki apogoiteusi

Σε όποια φάση και από τις τρεις κι αν βρίσκεσαι, εσύ θέλεις να περάσεις καλά αύριο! Εμείς σου δίνουμε τα tips για να το πετύχεις!

Αν είσαι σε σχέση

Αν είσαι σε σχέση, είναι μια ευκαιρία να γιορτάσετε τον έρωτά σας με τον καλό σου, ειδικά αν η σχέση σας είναι φρέσκια και βρίσκεστε ακόμα στα… μέλια! Τι να κάνετε για να ζήσετε μαζί όμορφες και ρομαντικές στιγμές;

Δεν χρειάζονται ούτε υπερβολές ούτε περιττά έξοδα. Διάθεση, ρομαντισμός, φαντασία και πολλή πολλή αγάπη!

Κάποιες προτάσεις:
  • Μια ρομαντική βόλτα κάτω από τα αστέρια σε ένα ειδυλλιακό μέρος θα είναι το τέλειο ραντεβού για αυτή τη μέρα! Επειδή όμως δεν πρωταγωνιστείς σε ταινία και έξω έχει κρύο, μπορείτε να το κάνετε μόνο αν αντέχετε το κρύο. Ή να το συνδυάσετε με κάτι άλλο! Ωραία ιδέα για βόλτα: Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

zeugari vroxi

  • Ένα θέατρο ή μια ξεχωριστή ταινία: μπορείτε να πάτε να δείτε μαζί μια παράσταση που σας αρέσει και να μοιραστείτε ποιοτικές στιγμές
  • Ώρα για ένα live! Αυτές τις μέρες παίζονται διάφορα live λόγω της ημέρας. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο! Δείτε εδώ μια πρότασή μας!
  • Ένα ρομαντικό μπαράκι ή εστιατόριο
  • Ταινιούλα στο σπίτι: Βάλτε μια ρομαντική ταινία να παίζει, παραγγείλτε ή μαγειρέψτε μαζί και θα περάσετε πολύ όμορφα! Ταινίες που προτείνουμε: «Αγάπα με αν τολμάς», «Οι εραστές του αρκτικού κύκλου», «Ερωτική Επιθυμία» («Ιn the mood for love»), «La la land», «Να με φωνάζεις με τ’ ονομά σου». Άλλες ταινίες μπορείς να βρεις εδώ

Αν δεν έχεις σχέση και δεν είσαι ερωτευμένη

Αν βρίσκεσαι στη συγκεκριμένη φάση της ζωής σου είναι πιθανό να μη σε συγκινεί καθόλου η συγκεκριμένη μέρα! Μπορείς άνετα να κάτσεις σπίτι σου και να ακολουθήσεις το πρόγραμμα μιας συγκεκριμένης καθημερινής μέρας. Από την άλλη βέβαια, είναι και μια ευκαιρία να βγεις έξω και πού ξέρεις; Μπορεί να γνωρίσεις κάποιον ελεύθερο που ψάχνει για το ταίρι του!

Αν δεν έχεις σχέση και είσαι ερωτευμένη

Δύσκολα τα πράγματα για σένα! Αν είσαι ερωτευμένη με κάποιον αλλά δεν είστε μαζί, τότε η συγκεκριμένη μέρα μπορεί να είναι για σένα επώδυνη. Ειδικά αν οι φίλες σου είναι σε σχέση… Ζεις έναν έρωτα δίχως ανταπόκριση; Εκείνος σε βλέπει μόνο φιλικά ή έχει άλλη σχέση; Τι να κάνεις για να μη σε πάρει από κάτω;

Ξέρουμε. Η πρώτη σου σκέψη είναι να… λιώσεις στον καναπέ, ακούγοντας love songs και βλέποντας ρομαντικές ταινίες αγκαλιά με τα χαρτομάντιλα!

agapi kardoula

 

Όχι μην το κάνεις αυτό! Δεν είναι η λύση!

Μπορείς να περάσεις κι εσύ καλά του Αγίου Βαλεντίνου με διάφορους τρόπους!
  • Ντύσου καλά, γίνε μια “θεά” και βγες έξω με τις φίλες σου να διασκεδάσετε. Και πού ξέρεις; Μπορεί να συναντήσεις το αγόρι που σου αρέσει και να γίνει κάτι! Μπορεί πάλι να γνωρίσεις κάποιον καινούριο και να ξεχάσεις τον παλιό!
  • Αν δεν μπορείς να βγεις έξω, κάνε μια δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς: πήγαινε γυμναστήριο και κάνε zumba! Ή χορό! Μπορείς να βάλεις χορευτική μουσική και να χορέψεις μόνη ή με τις φίλες σου στο σπίτι!
  • Στείλε μήνυμα ή πάρε τηλέφωνο τον καλό σου! Χωρίς να του πεις κάτι για τη μέρα. Έτσι απλά. Μπορείς ακόμα να του προτείνεις να πάτε και για ένα ποτό. Μπορείς απλώς να μιλήσεις μαζί του και να δεις τι σχέδια έχει για την ημέρα. Κάνε κάτι τολμηρό! Carpe Diem! Άδραξε τη στιγμή! Και δεν θα χάσεις! Πού ξέρεις; Μπορεί να ήθελε κι εκείνος να σου το πει αλλά να μην τολμούσε!

love grafomixani

Νίκη Κοσκινά

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

 Αnti-Valentine’s Day

Το top-10 των ρομαντικών ταινιών

Τα 20 καλύτερα ρομαντικά τραγούδια όλων των εποχών

Φτιάξτο μόνη σου: Πρωτότυπα ρομαντικά δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Diy δώρα αγάπης για του Αγίου Βαλεντίνου!

Γιορτή Αγίου Βαλεντίνου: Τα πιο… λαμπερά δώρα για την καλή σου!

Σχετικά άρθρα