Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πλουσιότερος άντρας του κόσμου ο Τζεφ Μπέζος

Ο Τζεφ Μπέζος κρίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο πιο πλουσιότερος άντρας του κόσμου, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, με περιουσία που ξεπερνάει τα 131 δισ. δολάρια. Το περιοδικό μάλιστα δημιούργησε πέρυσι μια λίστα των τοπ δισεκατομμυριούχων και ο Τζέφ Μπέζος κέρδισε την πρωτιά! Παρόλο που το amazon έχασε κάποια κεφάλαια, συνεχίζει να είναι κερδοφόρο, με αποτέλεσμα η περιουσία του CEO του παίρνει την ανιούσα! Έτσι είναι και πάλι πρώτος στη λίστα και μάλιστα η περιουσία του αυξήθηκε κατά 19 δισ. από πέρυσι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Last year, Jeff Bezos became the first person to top a Forbes billionaires list with a net worth of $100 billion or more. After an overall positive year for Amazon, the founder and CEO has remained No. 1 richest on Forbes’ 2019 list of the World’s Billionaires for the second year in a row, with an eye-popping $131 billion fortune. That’s $19 billion more than a year ago. The big question now is whether he can hold onto his vast fortune with the news of his pending divorce. For more on the World’s Billionaires 2019, check back tomorrow. (????: Leonard Ortiz/Digital First Media/Orange County Register via Getty Images)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Forbes (@forbes) στις

Εύλογο ωστόσο παραμένει το ερώτημα τι θα γίνει με την περιουσία του Τζεφ Μπέζος από τη στιγμή που θα πάρει διαζύγιο. Την είδηση του διαζυγίου του την έχει επιβεβαιώσει ο ίδιος, μέσω Τwitter στις 9 Ιανουαρίου 2019, δηλώνοντας ότι εκείνος και η σύντροφός τους αποφάσισαν συναινετικά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 25 χρόνια γάμου. Ωστόσο, όπως είπε, “θα μοιραζόμαστε στο μέλλον θαυμαστά πράγματα που θα συμβαίνουν ως φίλοι, γονείς και συνεργάτες”.

Έπειτα βέβαια ξέσπασε το σκάνδαλο από το σκανδαλοθηρικό περιοδικό για τη σχέση του με την τηλεοπτική παρουσιάστρια Λόρεν Σάντσεζ. 

Θα γίνει η MacKenzie Bezos η πιο πλούσια γυναίκα στον κόσμο;

Αν μετά το διαζύγιο, το ζευγάρι χωρίσει την περιουσία κατά το ήμισυ, τότε, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του περιοδικού  Forbes, η MacKenzie Bezos θα γίνει η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο!

Ο χρόνος θα δείξει!

Με πληροφορίες από forbes.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Τζέφ Μπέζος κατηγορεί γνωστό περιοδικό για εκβιασμό!

Τζεφ Μπέζος: Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου χώρισε!

Τζεφ Μπέζος: Τα… καυτά sms που προδίδουν τη σχέση του με τη Σάντσεζ

Τζεφ Μπέζος: Από πού ξεκίνησε και πώς έφτασε να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

 

 

 

Σχετικά άρθρα