Πότε ο straight άνδρας απολαμβάνει να είναι… παθητικός στο σεξ;

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις υπόψη σου την (όχι και τόσο νέα) τάση / μόδα στο σεξ που θέλει τον ετεροφυλόφιλο ή αλλιώς straight άνδρα, κατά τη διάρκεια της ερωτικής του επαφής με τη σύντροφό του να επιθυμεί να αναλάβει εκείνη ενεργητικό ρόλο και να διεισδύσει στον πρωκτό του με ένα ομοίωμα πέους (συνήθως strap on).

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν σου έχει τύχει κάτι ανάλογο στην τωρινή ή σε παλαιότερη σχέση σου, το σίγουρο όμως είναι ότι πολλοί άνδρες εκδηλώνουν την επιθυμία τους αυτή ανοιχτά στην σύζυγο / σύντροφό τους, με τις τελευταίες, αν και διστακτικά τουλάχιστον στην αρχή, να μπαίνουν στη διαδικασία να… εκπληρώσουν την επιθυμία τους αυτή.

agkalia pathos sex

Πριν μπούμε στο… κυρίως πιάτο, λοιπόν, θα πρέπει να εξετάσουμε πιο προσεκτικά τι ακριβώς είναι η τάση αυτή, η οποία φυσικά και έχει όνομα και λέγεται pegging. Ουσιαστικά είναι, όπως προαναφέραμε, η διείσδυση στον πρωκτό το άνδρα από τη γυναίκα, με τη βοήθεια ενός δονητή ή strap on.

Ας δούμε, όμως, τι μας εκμυστηρευτήκαν μερικοί άνδρες, straight κατά τα άλλα που το έχουν δοκιμάσει.

Πέτρος, 29 ετών

«Το έχω ήδη δοκιμάσει με τουλάχιστον 3 συντρόφους μου και η αίσθηση είναι φανταστική.
Oι αισθήσεις, τόσο η έκταση της αποδοχής του “πέους” όσο και η ρυθμική πίεση που ασκεί στον προστάτη, η αναστροφή του ρόλου και οι πτυχές της εξουσίας του παιχνιδιού, οι καταπληκτικοί οργασμοί που σχεδόν πάντα συνοδεύουν τη δραστηριότητα και το βλέμμα της ακραίας χαράς στο πρόσωπο του συντρόφου μου είναι τα στοιχεία που με… τρελαίνουν».

Γιάννης, 32 ετών

«Δεν έχω ξανανιώσει πιο ωραία στην σεξουαλική μου ζωή. Το απαλό μασάζ στον προστάτη μου δίνει ακόμα μεγαλύτερο ερεθισμό κάνοντάς με συχνά να έχω και πολλαπλούς οργασμούς, που νόμιζα ότι μόνο οι γυναίκες μπορούν να έχουν».

Κώστας, 44 ετών

«Την πρώτη φορά που το ζήτησα από τη σύντροφό μου, αρχικά με κοίταξε με κατάπληξη και απορία. Μάλιστα, πήγε να ψελλίσει εάν είμαι τελικά ομοφυλόφιλος, όμως άμεσα την καθησύχασα ότι απλώς είναι μια εμπειρία που θέλω να βιώσω. Το κάναμε με ένα strap on που είχα αγοράσει κρυφά ειδικά για την περίσταση και κυριολεκτικά το κρεβάτι μας πήρε φωτιά από το πάθος και την σεξουαλική μας ένταση».

Πώς θα το κάνεις;

Εάν, λοιπόν, κι εσύ ενδιαφέρεσαι να χαρίσεις στον καλό σου μια τέτοια εμπειρία θα πρέπει να προμηθευτείς δύο βασικά πράγματα: Το πρώτο είναι έναν δονητή ή ένα strap on (ομοίωμα πέους που δένει με ειδικό λουρί γύρω από τη μέση σου και ανάμεσα στα πόδια σου) και λιπαντικό, γιατί όπως και να έχει η πρωκτική περιοχή δεν έχει την… χαρά της φυσικής λίπανσης, οπότε καλό θα είναι να (του) το κάνεις λιγότερο επώδυνο. Τώρα, βέβαια, εάν έχετε τσακωθεί πιο πριν μέσα στην ημέρα μπορείς να… αφήσεις το λιπαντικό στην άκρη!

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σεξ με strap–on: Πάρε τον έλεγχο! (ΦΩΤΟ)

Fisting: Όσα πρέπει να ξέρεις…

Πρωκτική σφήνα: Οδηγίες για αρχάριες

Σχετικά άρθρα