4 tips για να εφαρμόζεις σωστά την κρέμα αδυνατίσματος!

Ο καιρός έχει αρχίσει να ζεσταίνει και σιγά σιγά πρέπει να μπεις στη διαδικασία να προετοιμάσεις σωστά το σώμα σου για την παραλία! Ένα από τα βασικά προϊόντα ομορφιάς που θα… φορεθεί πολύ το προσεχές διάστημα είναι η κρέμα αδυνατίσματος!

Για να δράσει πιο εύκολα και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips που θα σε “σώσουν”!

Αμέσως μετά το ντους!

Αμέσως μετά το ντους και με την υψηλή θερμοκρασία και τους υδρατμούς, οι πόροι του δέρματος ανοίγουν, οπότε είναι πολύ πιο εύκολο να απορροφηθεί σωστά η κρέμα και να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

Μετά το peeling!

Κάντε peeling στο δέρμα σας 1-2 φορές την εβδομάδα. Η απολέπιση διώχνει τα νεκρά κύτταρα και βελτιώνει την κυκλοφορία. Οπότε η κρέμα αδυνατίσματος θα απορροφηθεί καλύτερα έπειτα από ένα peeling!

Με ταυτόχρονο μασάζ

Για να είναι πιο δραστική η κρέμα αδυνατίσματος είναι προτιμότερο να κάνετε μασάζ με τα χέρια σας στην περιοχή που την εφαρμόζετε. Στην περιοχή των ποδιών κάνετε κινήσεις από κάτω προς τα πάνω ενώ στην περιοχή της κοιλιάς κυκλικές.

Με διάφανη μεμβράνη!

Αφού εφαρμόσεις την κρέμα στο σημείο που θέλεις, τύλιξε την περιοχή με μια διάφανη μεμβράνη! Η θερμότητα που θα δημιουργηθεί στο σημείο, θα συντελέσει ώστε η κρέμα να απορροφηθεί καλύτερα. Αφήστε τη να δράσει για τουλάχιστον 20 λεπτά!

Και έπειτα από όλα αυτά θα είσαι έτοιμη να φορέσεις τις κοντές σου φούστες και τα σορτσάκια σου!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από femmeactuelle.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πλήρης δίαιτα για να χάσεις κιλά σε μέση και πόδια!

Πώς «σαμποτάρει» η ζάχαρη τη δίαιτά σου;

 

 

Σχετικά άρθρα