Σρι Λάνκα: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον βομβιστή ανάμεσα στα θύματά του

Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα (25/4) στην πόλη Πουγκόντα, ανατολικά του Κολόμπο, αν και δεν αναφέρθηκαν θύματα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Συμπλήρωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για την έκρηξη, σε άδειο οικόπεδο πίσω από το δικαστήριο της πόλης, 40 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα.

«Έγινε μια έκρηξη πίσω από το δικαστήριο και διεξάγουμε έρευνα». Ξεκαθάρισε πως αυτή η έκρηξη δεν ήταν ελεγχόμενη, όπως άλλες που αναφέρθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Καρέ – καρέ ο βομβιστής, λίγο πριν ανατιναχτεί

Νέο βίντεο από τη Σρι Λάνκα δείχνει έναν από τους αδελφούς βομβιστές αυτοκτονίας λίγο πριν ανατιναχθεί. Στέκεται ανάμεσα στα τραπέζια του εστιατορίου Taprobane, στο ξενοδοχείο Cinnamon Grand.

Στο οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας, ο δράστης να κινείται μπρος πίσω νευρικά, πριν να πάρει την τελική απόφαση και πυροδοτήσει τα εκρηκτικά.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, δίπλα στον βομβιστή βρίσκονται πελάτες του ξενοδοχείου που απολαμβάνουν ανυποψίαστοι το πρωινό τους, χωρίς να φαντάζονται τι θα ακολουθήσει.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=O1MBBCm5yQA

Σημειώνουμε ότι στη Σρι Λάνκα έχει επιβληθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τις επιθέσεις βομβιστών – καμικάζι την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών σε εκκλησίες και πολυτελή ξενοδοχεία. Έχασαν τη ζωή τους 359 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι περίπου 500.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Άντερς Χολς Πόβλσεν: Ο Δανός κροίσος με τα πολλά στρέμματα γης που «έσβησε» τον πρόεδρο της Lego αλλά βίωσε την απόλυτη τραγωδία στη Σρι Λάνκα

Σρι Λάνκα: Το προειδοποιητικό «ραβασάκι» για το λουτρό αίματος από Ισλαμιστές καμικάζι σε ρόλο… κλειδί και ο θρήνος του πλουσιότερου άνδρα της Δανίας που έχασε τα 3 παιδιά του

Θρήνος στη Σρι Λάνκα: Ανεβαίνει διαρκώς ο αριθμός των νεκρών

Η Ιωάννα Μπέλλα, συγκλονισμένη, μιλά για την περιπέτεια που έζησε στη Σρι Λάνκα

Σχετικά άρθρα