Σεξ στην παραλία: 6 συμβουλές για να μην τα κάνεις θάλασσα!

Τώρα που ο καιρός φτιάχνει ακόμα περισσότερο και η θερμοκρασία αρχίζει να πλησιάζει επίπεδα καλοκαιριού, είναι σίγουρο ότι οι εξορμήσεις σου στη θάλασσα ή σε παραθαλάσσια μέρη ολοένα και θα πυκνώνουν.

Και επειδή, σίγουρα δεν θα είσαι μόνη, αλλά μάλλον με τον καλό σου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σας έρθει και η όρεξη να κάνετε σεξ.

Το σεξ στην παραλία, λοιπόν, έχει την ξεχωριστή απόλαυση του σεξ σε δημόσιο χώρο, αλλά κρύβει και κάποια καλά… κρυμμένα μυστικά, τα οποία και θα σου αποκαλύψουμε για να περάσεις όσο το δυνατό καλύτερα και να έχεις τον καλύτερο και εντονότερο οργασμό της ζωής σου.

Προετοιμάσου κατάλληλα

Για να κάνεις καλό σεξ στην παραλία, θα πρέπει να είσαι και κατάλληλα εξοπλισμένη. Πρέπει, δηλαδή, να έχεις μια κουβέρτα η οποία δεν θα γεμίζει άμμο και θα μπορείς να την τινάξεις εύκολα και φυσικά να έχετε προνοήσει για προφυλακτικά, μιας και στο σημείο εκείνο μάλλον θα είναι δύσκολο να βρεις περίπτερο.

Διαλέξτε μια απομονωμένη παραλία

Καλό θα είναι να πας με τον καλό σου σε μια παραλία που δεν θα είναι τόσο γνωστή, αλλά και εκτεθειμένη στον πολύ κόσμο, ώστε ακόμα και σε ένα δημόσιο μέρος να έχετε την ιδιωτικότητα που χρειάζεται μια τέτοια περίσταση.

Κάνε τη σωστή στάση

Για να κάνεις καλό σεξ στην παραλία και έχεις οργασμό, η καλύτερη στάση είναι αυτή που θα σε κρατήσει μακριά από την άμμο, δηλαδή η στάση στα τέσσερα. Με τον τρόπο αυτό προστατεύεις τον κόλπο σου από πιθανή διείσδυση άμμου, ενώ έχεις και έντονο οργασμό.

Αν μπει άμμος, σταμάτα αμέσως

Εφόσον αντιληφθείς ότι έχει μπει άμμος στα γεννητικά σου όργανα σταμάτα άμεσα την πράξη και προσπάθησε να ξεπλυθείς καλά. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να έχετε και ένα  – τουλάχιστον – μπουκάλι νερό μαζί σας. Εφόσον συμβεί αυτό, θα πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου για να σε κατευθύνει αρμοδίως. Κολπίτιδες, ουρολοιμώξεις και άλλες σοβαρές παθήσεις μπορεί να… παραμονεύουν και να σε κάνουν να μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισες να κάνεις σεξ στην παραλία.

Μην τρομάξεις

Εφόσον αντιληφθείς ότι τελικά την ώρα που κάνετε σεξ στην παραλία με τον καλό σου κάποια… ύποπτη κίνηση εκεί κοντά, μην πανικοβληθείς. Καλό θα είναι διακριτικά να σταματήσετε αυτό που κάνετε κι αν οι παρείσακτοι παραμένουν εκεί κοντά, προσπαθήστε με τρόπο να ντυθείτε.

Φόρα κάτι άνετο

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο στο σεξ στην παραλία θα πρέπει να έχεις επιλέξει να φορέσεις κάτι που δεν χρειάζεται να βγει εντελώς για να κάνεις έρωτα. Ένα φουστάνι καλοκαιρινό είναι μια πολύ καλή λύση, καθώς απλώς θα χρειαστεί να το σηκώσεις για να διεισδύσει ο καλό σου μέσα σου.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

2 ιδανικές στάσεις για σεξ στην παραλία (ΦΩΤΟ)

Πρωκτικό σεξ στην παραλία: Δείτε πώς το κάνουν διακριτικά! (εικόνες+18)

Σχετικά άρθρα