Τζεφ Μπέζος: Τα… ψιλοπράγματα που αγόρασε και κόστισαν 80 εκατ. δολάρια

Αν και η εταιρεία Amazon εγκατέλειψε το σχέδιο ίδρυσης γραφείων της στη Νέα Υόρκη, ο Τζεφ Μπέζος εξακολουθεί να θέλει να εγκατασταθεί στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Μόλις αγόρασε τρία γειτονικά διαμερίσματα έναντι του ποσού των 80 εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο αναμένεται  να υπογράψει τα οριστικά συμβόλαια.

Αγόρασε ρετιρέ στο Μανχάταν

Πρόκειται για ένα πολυτελές διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο ενός κτιρίου στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν και για άλλα δύο που βρίσκονται ακριβώς από κάτω.

https://www.instagram.com/p/Bwo92Hmn9yN/

Αν αποφασίσει να ενώσει τις τρεις ιδιοκτησίες του, ο Τζεφ Μπέζος θα αποκτήσει ένα σπίτι περίπου 1.600 τετραγωνικών μέτρων, με δώδεκα υπνοδωμάτια, σε απόσταση αναπνοής από το θρυλικό Empire State Building.

Πάντως, δεν είναι το ακριβότερο σπίτι που έχει πουληθεί

Το σπίτι του 55χρονου δεν είναι πάντως το ακριβότερο που έχει πουληθεί ποτέ στη Νέα Υόρκη. Το ρεκόρ ανήκει στο διαμέρισμα που αγόρασε τον περασμένο Ιανουάριο ο Κεν Γκρίφιν.

https://www.instagram.com/p/BkINru3Hpgx/

Είναι ο πρόεδρος – διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας επενδύσεων Citadel. Του στοίχισε 238 εκατομμύρια. Ωστόσο ο ιδιοκτήτης της Amazon έχει ήδη πολλές άλλες κατοικίες, όπως στο Μπέβερλι Χιλς και στην Ουάσινγκτον.

Θυμίζουμε πως η πρώην σύζυγος του Τζεφ, Μακένζι Μπέζος δεσμεύτηκε πριν από λίγες ημέρες ότι θα δωρίσει σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς τη μισή περιουσία της.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς διέρρευσαν τελικά οι προσωπικές στιγμές του Τζεφ Μπέζος με τη Λορίν Σάντσεζ;

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πλουσιότερος άντρας του κόσμου ο Τζεφ Μπέζος

Τζεφ Μπέζος: Ο νέος φλογερός έρωτας του πλουσιότερου άνδρα στον κόσμο και το διαζύγιο που θα του κοστίσει ακριβά

Ο Τζέφ Μπέζος κατηγορεί γνωστό περιοδικό για εκβιασμό!

Τζεφ Μπέζος: Τα… καυτά sms που προδίδουν τη σχέση του με τη Σάντσεζ

Τζεφ και Μακένζι Μπέζος: Το ακριβότερο διαζύγιο της ιστορίας!

Σχετικά άρθρα