Μαρία Ολυμπία: Το νέο επαγγελματικό βήμα της εγγονής του Κωνσταντίνου και τα έσοδα… έκπληξη

Η 22χρονη εγγονή του Κωνσταντίνου, Μαρία – Ολυμπία, αποφάσισε να κάνει το χόμπι της εργασία και ξεκίνησε το νέο επαγγελματικό της βήμα.

H κόρη του Παύλου και της Μαρί – Σαντάλ, έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο του μόντελινγκ χάρη στη μητέρα της που είναι επιτυχημένη σχεδιάστρια παιδικών ρούχων.

Eίναι το απόλυτο it girl

Από μικρή πόζαρε ως μοντέλο της Marie Chantal Collection στον φακό του Μάριο Τεστίνο. Και πριν από μερικά χρόνια ο Valentino, φίλος της μητέρας της, την είχε στη front row στις επιδείξεις του.

https://www.instagram.com/p/BxAoDxUn1zy/

Επίσης, και το δίδυμο Dolce & Gabbana, της έκανε πρόταση να περπατήσει για πρώτη φορά σε πασαρέλα. Και αποδείχτηκε, εξαιρετική πηγή εισοδήματος. Από τα παραπάνω, φαίνεται πως είναι το απόλυτο it girl και μια ισχυρή influencer.

Πολύ υψηλές οι αποδοχές της

«Η Ελλάδα θα αργήσει πολύ να ταυτιστεί με τις επαγγελματικές δραστηριότητές της. Οι αμοιβές της είναι τόσο υψηλές που δύσκολα μπορεί κάποιος να τη φέρει ως guest ή να κάνει συνεργασία μαζί της».

https://www.instagram.com/p/BwxrzmbH2bQ/

Αυτό τόνισε στο «Gala» άνθρωπος από τον χώρο της μόδας που γνωρίζει την οικογένειά της. «Μιλάμε για κόστη μυθικά, που ξεπερνούν κατά πολύ τις περιορισμένες, αυτή τη στιγμή, δυνατότητες στην Ελλάδα της κρίσης. Είναι σαν να σκέφτεται κάποιος να κλείσει συνεργασία με τις αδερφές Χαντίντ».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Η γεμάτη χλιδή ζωή της εγγονής του τέως και οι διάσημοι φίλοι!

Μαρία Ολυμπία: Το… σέξι look στην αποφοίτησή της (ΦΩΤΟ)

Τέως πρίγκιπας Παύλος – Μαρί-Σαντάλ: Ο κεραυνοβόλος έρωτας, ο γάμος με τους 2.500 καλεσμένους και η σχέση της κόρης τους, Ολυμπίας, με τη μόδα

Τζούλια Μπάρκα: Το… μυστικό που ήξεραν λίγοι και πήρε μαζί της

«Κουμπάρος» σε υπέρλαμπρο ζευγάρι της σόουμπιζ ο Ερντογάν

Σχετικά άρθρα