Γιορτή του Πατέρα: Ιδέες για δώρα της πολύ τελευταίας στιγμής!

Η Γιορτή του Πατέρα είναι σήμερα και αν δεν το ήξερες και το πληροφορήθηκες μόλις τώρα, δεν είναι να ανάγκη να πανικοβάλλεσαι! Μπορείς ακόμα να το… σώσεις με μια γρήγορη diy κατασκευή της πολύ τελευταίας στιγμής και να εκφράσεις την αγάπη σου στον μπαμπά σου με τον πιο γλυκό και αυθεντικό τρόπο!

Δεν χρειάζεται ούτε να ξοδέψεις πολλά χρήματα ούτε να φτιάξεις κάτι πολύ εντυπωσιακό για να του δείξεις ότι τν σκέφτεσαι και τον αγαπάς! Μια καρτούλα ή κατασκευούλα με υλικά που θα βρεις στο σπίτι, ένα γλυκό μηνυμάτάκι γραμμένο από τα… χεράκια σου… Και ο μπαμπάς να είσαι σίγουρη ότι θα πετάξει στα σύννεφα από τη χαρά του!

Τι να του φτιάξεις; Σου βρήκαμε μερικές εύκολες και γρήγορες ιδέες από το Pinterest!

Μια εύκολη κατασκευούλα!

Ζωγράφισέ το και αν μπορείς βάλε και κίνηση! Αν όχι και η ζωγραφιά είναι τέλεια και πολύ γλυκιά, με φόντο το χάρτινο πιατάκι!

Καρτούλα με τελίτσες!

Πάρε τις νερομπογιές σου, ένα χαρτί και μια μπατονέτα και γράψτου το μήνυμά σου με τελίτσες! Όμορφο, πρωτότυπο και γρήγορο!

Πρόσεχε να έχει στεγνώσει προτού του το δώσεις!

Κατασκευή με γλωσσοπίεστρα

Τα γλωσσοπίεστρα σε διάφορα χρώματα συνήθως δεν λείπουν από το κουτί των κατασκευών σου! Πάρε κόλλα και γλωσσοπίεστρα σε ότι χρώματα θες, κόλλησέ τα μεταξύ τους και γράψε πάνω ένα μήνυμα! Τέλειο δώρο και αρκετά εύκολο και γρήγορο!

Νίκη Κοσκινά

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποιος ο ρόλος του πατέρα στην οικογένεια και πώς αυτός εξελίσσεται;

5 diy δώρα της τελευταίας στιγμής για τη Γιορτή του Πατέρα

6+1 Προτάσεις για δώρα για τη Γιορτή του Πατέρα

 

Σχετικά άρθρα