Πρίγκιπας Χάρι: Για ποια γυναίκα δεν κρύβει τον θαυμασμό του; Και δεν είναι η Μέγκαν!

Ο πρίγκιπας του Ηνωμένου Βασιλείου και Δούκας του Σάσεξ, Χάρι, και η δρ. Τζέιν Γκούντολ έχουν τους ίδιους μελλοντικούς στόχους.

Ασχολούνται με την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος. Οι δύο τους συνεργάζονται για να επιτευχθούν οι στόχοι νωρίτερα και όχι αργότερα.

Η συνάντηση στο κάστρο

Στις 23 Ιουλίου, ο πρίγκιπας Χάρι και η Βρετανίδα επιστήμονας συναντήθηκαν με φοιτητές από όλο τον κόσμο στο συνέδριο «Leadership Roots & Shoots» στο κάστρο του Ουίνδσορ. Σκοπός να ενημερωθούν για το έργο που επιτελούν οι νέοι στις κοινότητές τους.

Η δρ. Τζέιν Γκούντολ, πρωτευοντολόγος και ηθολόγος με έδρα την Τανζανία δημιούργησε το 1991 το πρόγραμμα μέσα από το οποίο νέοι από όλο τον κόσμο ενθαρρύνονται να γίνουν «ηγέτες αλλαγής» με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο.

Δεν κρύβει τον θαυμασμό του για εκείνη

Ο πρίγκιπας Χάρι εξήρε το έργο της Γκόυντολ και τη συμμετοχή των σπουδαστών στη συνάντηση. «Είναι μία γυναίκα με καλοσύνη, ζεστασιά, τεράστια γνώση και πραότητα που έχει ανάγκη η ανθρωπότητα, αλλά και το είδος των χιμπαντζήδων», σχολίασε.

«Θαυμάζω την δουλειά της από τότε που ήμουν παιδί και ήταν υπέροχο όταν διαπίστωσα ότι ήταν ακόμα πιο καταπληκτική από κοντά», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Πρίγκιπας Χάρι τη… λέει στη Μέγκαν Μαρκλ και γίνεται viral (BINTEO)!

Γιατί ο πρίγκιπας Χάρι «σνομπάρει» τον Ντόναλντ Τραμπ;

Πρίγκιπας Χάρι: Ο… κοινός θνητός που τον «τσάκωσε» θαυμάστρια

Πρίγκιπας Χάρι: Το… κακό αγόρι έγινε ο «κος Τέλειος» – Από τα έξαλλα πάρτι με τα ατελείωτα μεθύσια και τις γυμνές νύχτες στο Λας Βέγκας μέχρι το ειδύλλιο με τη Μέγκαν και τη γέννηση του Άρτσι 

Σχετικά άρθρα