Έλλη Τρίγγου: Η… Ασημίνα από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτεται – Ο βελούδινος χωρισμός με τον Αργύρη Πανταζάρα, ο λόγος που είναι υπέρ του γυμνισμού και το διαζύγιο που τη συγκλόνισε

Έλλη Τρίγγου. Ή αλλιώς «Ασημίνα». Η περιζήτητη νέα ηθοποιός με καταγωγή από την Πάτρα μπήκε στη ζωή χιλιάδων τηλεθεατών ως η μεσαία κόρη στην πετυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Είναι τα εκφραστικά της μάτια και το λαμπερό της χαμόγελο που ερωτεύεται ο μικρός και σπουδαγμένος γιος των Σεβαστών, ενώ η ίδια είναι μόλις 30 χρόνων και το βιογραφικό της είναι πολύ «πλούσιο». Το όνομά της μάλιστα, έχει συνδεθεί και με μια πολύ καλή ταινία με τίτλο «Suntan».

https://www.instagram.com/p/B52XuR1A7bu/

Το «Suntan» τής χάρισε βραβείο από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πρόκειται για μια ελληνική δραματική, αισθηματική, θρίλερ ταινία του 2016, σε σκηνοθεσία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου και πρωταγωνιστές τον Μάκη Παπαδημητρίου και την Έλλη Τρίγκου. Αφορά σε έναν 40άρη αγροτικό ιατρό, τον Κωστή, ο οποίος γνωρίζει μια νεαρή και ελεύθερη κοπέλα η οποία του… ξυπνά ό,τι δεν έζησε στα φοιτητικά του χρόνια.

Οι κριτικές που έλαβε τόσο η ταινία όσο και όλοι οι ηθοποιοί ήταν πολύ καλές, ενώ η ερμηνεία της τής χάρισε το Βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. Και φαίνεται πως το περιβάλλον της τη μύησε στον κόσμο του θεάτρου αφού ο πατέρας της, τον οποίο επισκεπτόταν στην Πάτρα, ασχολούνταν- και εκείνος- ερασιτεχνικά με το θέατρο. Η ίδια βέβαια, έχει πει πως πρώτα γνώρισε το τσίρκο και έπειτα το θέατρο.

Έχει καταγωγή από την Πάτρα

Γεννημένη το 1989 στην Πάτρα, πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής και είναι απόφοιτη της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Πέρα από το «Suntan», συμμετείχε και στον τρίτο κύκλο της βρετανικής σειράς «The Durrells», ενώ στο θέατρο την έχουμε δει στη μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Οικονομίδη «Στέλλα Κοιμήσου».

Επίσης, να σημειωθεί πως ο μονόλογος «Ο Ευαγγελισμός της Κασσάνδρας» ήταν αυτός που της χάρισε υποψηφιότητα για το βραβείο Μελίνα Μερκούρη, ενώ άλλες αξιόλογες και γνωστές δουλειές της ήταν στον «Ερωτευμένο Σαίξπηρ» και στον «Ρινόκερο».

https://www.instagram.com/p/B7OR6LeAsDk/

Είχε σχέση για 4 χρόνια με τον Αργύρη Πανταζάρα

Μάλιστα, και ο πρώην σύντροφός της είναι ηθοποιός και πρωταγωνιστεί σε μια εξίσου πετυχημένη τηλεοπτική σειρά για τη σεζόν 2019 – 2020, «Το Κόκκινο Ποτάμι» και είναι ο Αργύρης Πανταζάρας. Με τους δυο τους να διατηρούν άριστες σχέσεις, η Έλλη Τρίγγου πήγε να τον δει στο musical «Chicago», όπου πρωταγωνιστεί με σκοπό να τον απολαύσει επί σκηνής. Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι μετά το τέλος της παράστασης χαμογέλασε στον φωτογραφικό φακό.

Η Έλλη και ο Αργύρης ήταν για 4 χρόνια ζευγάρι στη ζωή, αλλά πλέον έχουν αποφασίσει να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Από την άλλη, μια κοινή φωτογραφία του Σπύρου Χατζηαγγελάκη με τη γνωστή ηθοποιό στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «The Proof Show» στις αρχές του 2020, στάθηκε η αφορμή για να αρχίσουν τα… σενάρια περί φλερτ και σχέσης.

Ωστόσο, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, μιλώντας στην Real Life, εξήγησε πως οι δυο τους είναι απλά «καλοί φίλοι και συνάδερφοι», δηλώνοντας πως δεν είναι σε σχέση, μετά από τον χωρισμό του με τη Μαίρη Συνατσάκη. Σημαντικό ρόλο βέβαια στη ζωή της εκτός από το θέατρο έχει και ο θεσμός της οικογένειας.

Έχει άριστες σχέσεις με τον πρώην της

Στην κάμερα του «Πρωινού» και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε συνέντευξη ο Αργύρης Πανταζάρας, τον Φεβρουάριο του 2020 και, μέσα σε όλα, μίλησε για τη μελλοντική σκηνική του αντάμωση με την πρώην σύντροφο του, με τα ωραιότερα λόγια.

https://www.instagram.com/p/Byi6QP_IWhT/

«Θα φτιάξουμε ένα ντουέτο που θέλουμε να το λέμε This is not Romeo and Juliet και έχω επιλέξει την Έλλη Τρίγγου γιατί μου αρέσει να ρισκάρω, να βάζω ανθρώπους στους οποίους απέναντι δεν μπορώ να ξεφύγω και να κρυφτώ. Είναι σαν να βάζω τους πιο αυστηρούς κριτές. Την κυνηγάω πάρα πολύ καιρό για να κάνουμε μαζί αυτό το έργο. Την κυνηγάω από τότε που τελείωσε τη σχολή της».

Και συνέχισε: «Επειδή είναι ένας πολύ υπεύθυνος άνθρωπος, ισχυρή προσωπικότητα και σοβαρότητα, έχει τη δική της διαδρομή, τη δική της μοίρα, το δικό της κάρμα. Το να δοκιμάζεις λόγια αγάπης με έναν άνθρωπο που υπάρχει περίπτωση να τον αγγίζουν ή να τον διεγείρουν είναι ένα μεγάλο γεγονός που ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί».

https://www.instagram.com/p/BpzF9wUn6ze/

Όταν χώρισαν οι γονείς της, ήταν μόλις 2 ετών

Όταν η τηλεοπτική «Ασημίνα» ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά της, αλλά και τον χωρισμό των γονιών της, όταν εκείνη ήταν μόλις 2 ετών. Η ίδια είναι η μεγαλύτερη από τα δύο αδέρφια της, καθώς τα περνά 15 χρόνια και όποτε βρεθεί στην Πάτρα δεν παραλείπει να περάσει χρόνο μαζί τους.

«Έχω δύο μικρότερα αδέρφια, τον Ηλία και τη Μαντώ. Είμαι η μεγαλύτερη. Έχουμε αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας, 15 χρόνια. Είναι τώρα στην εφηβεία. Δεν ζούμε στην ίδια πόλη. Εκείνοι ζουν στην Πάτρα με τον μπαμπά μου. Είμαστε σαν φίλοι, σαν παρέα. Λαχταράω να τους ακούω να μου μιλούν».

Έχει δηλώσει πως έχει «τσιγγάνικη» ψυχή

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 2 ετών και έτσι έχω το πλεονέκτημα να έχω πολλές οικογένειες, γιατί έχουν ξαναφτιάξει τις ζωές τους και έτσι είχα πολλά οικογενειακά πρότυπα. Και υπάρχει τρομερή ισορροπία. Ό,τι και να συνέβαινε μεταξύ τους, είχαν πάντα την ενωτική πρόθεση σε σχέση με εμένα», είχε σχολιάσει η Έλλη Τρίγγου.

Η ίδια έχει δηλώσει πως αγαπάει την ιππασία και λατρεύει μέρη τα οποία της δίνουν την ευκαιρία να δραπετεύσει όπως είναι το λιμάνι του Πειραιά, τα ΚΤΕΛ Κηφισού και το αεροδρόμιο! Εξάλλου, στη συνέντευξή της στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε τονίσει πως έχει «τσιγγάνικη» ψυχή.

https://www.instagram.com/p/BiRuOpTnMQx/

Λατρεύει τον γυμνισμό

«Κάνω γυμνισμό, κάνω κυρίως γυμνισμό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, από το να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα ή κάτω από τον ήλιο, εσύ με το κορμί σου. Θεωρώ πως το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο όμορφο, ένα δώρο, η περιουσία μας. Δεν μου ανήκει τίποτα άλλο εκτός από το σώμα μου».

Για αυτό, «οπότε όταν βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον προστατευμένο, που επιτρέπεται και δεν θα φέρω άλλον σε δύσκολη θέση, φυσικά και το επιλέγω, εννοείται, εγώ και πολύς άλλος κόσμος που ξέρει να εκτιμάει την ελευθερία».

https://www.instagram.com/p/BgqhoSwFms5/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αναστασία Παντούση: Η… Ιφιγένεια από το «Κόκκινο Ποτάμι» είχε πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες»! Ποιον ρόλο θα είχε;

«Άγριες Μέλισσες»: Η on air συγκίνηση του Λεωνίδα Κακούρη για τον γιο του

Θοδωρής Φραντζέσκος: Το παραλίγο εγκεφαλικό στα 21 του, η απώλεια της οικογενειακής περιουσίας και το «Κόκκινο Ποτάμι»

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Ο γάμος πριν ένα μήνα, η ζωή του ως… Κυριάκος και το κλαρίνο στις «Άγριες Μέλισσες»

Σωτήρης Χατζάκης: Ο… Μπαζίλ Ζαχάρωφ από το «Κόκκινο Ποτάμι» αποκαλύπτεται – Το παρασκήνιο της απομάκρυνσής του από το Εθνικό Θέατρο, το μεγάλο λάθος της ζωής του και η όμορφη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Σχετικά άρθρα