Celebrities που ξεκίνησαν τη καριέρα τους ως παγκοσμίου φήμης μοντέλα

Halle Berry

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να τη γνωρίζουμε μέσα από τις υποκριτικές της ικανότητες, όμως η ίδια ξεκίνησε μέσα από την ιδιότητα του μοντέλου. Πιο συγκεκριμένα, η Berry την δεκαετία του 1980, συμμετείχε σε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς, κερδίζοντας το Miss Teen All American το 1985 και το Miss Ohio USA το 1986. Την ίδια χρονιά κέρδισε και στον διαγωνισμό Miss USA, όπου και παρέλαβε τον τίτλο από την προηγούμενη νικήτρια Christy Fichtner από το Texas. Η ίδια όμως είχε κατασταλάξει από νωρίς για τη πορεία της στο χώρο της υποκριτικής, αφού στη συνέντευξη του διαγωνισμού δήλωσε πως όνειρο της ήταν να γίνει ηθοποιός ή να ασχοληθεί με τα μέσα ενημέρωσης. Πράγμα που τελικά έκανε και λίγα χρόνια αργότερα κέρδισε το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου, όπου μέχρι στίγμης καμία άλλη Αφρο-Αμερικανίδα δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει. Με τον τίτλο όμως της πρώτης Αφρο-Αμερικανίδας πορεύτηκε ξανά το 1986, όπου ήταν υποψήφια για τον τίτλο Miss World. Εκεί κατέκτησε την έκτη θέση, αφού η Giselle Laronde από το Τρινιδάδ πήρε την πρωτιά.

Priyanka Chopra

Η πολυτάλαντη Ινδή ηθοποιός Priyanka Chopra, σύζυγος του τραγουδιστή Νικ Τζόνας, κατάφερε το αδιανόητο, αφού στέφθηκε Μις Ινδία και Μις Κόσμος την ίδια χρονιά (2000). Με τη νίκη της αυτή έγινε η πέμπτη Ινδή κάτοχος του τίτλου και η τέταρτη Ινδή εστεμμένη από το 1993-2000. Η διάκριση αυτή ήταν η αρχή μιας λαμπρής καριέρας, αφού η ίδια θεωρείται ως μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της Ινδίας και μια εκ των καλύτερων και φρέσκων προσώπων στην Αμερική με τη μεγαλύτερη της επιτυχία να είναι αυτή στον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Quantico, πράγμα που μέχρι στιγμής άλλος Ινδός ηθοποιός δεν έχει καταφέρει.

Eva Longoria

H Eva Longoria, που τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά Ατίθασα Νιάτα, αλλά την αγαπήσαμε το Νοικοκυρές σε απόγνωση, πριν γίνει ηθοποιός κέρδισε τον τίτλο της Miss Corpus Christi, ΗΠΑ, το 1998. Η ίδια θεωρείται μια από τις πιο εκθαμβωτικές παρουσίες του Hollywood και θα ήταν άξιο απορίας εάν δεν έιχε πάρει μέρος σε έναν τέτοιο διαγωνισμό. 

Πηγές

https://el.wikipedia.org/wiki/Χάλι_Μπέρι

https://el.wikipedia.org/wiki/Έβα_Λονγκόρια

https://el.wikipedia.org/wiki/Πριγιάνκα_Τσόπρα

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια… Άγνωστες φιλίες μεταξύ των celebrities της showbiz!

Διάσημα ζευγάρια της showbiz που γνωρίστηκαν με τον πιο απρόσμενο τρόπο

Δεν θα σου πηγαίνει το μυαλό ποιοι celebrities πήγαιναν μαζί σχολείο!

Σχετικά άρθρα