Πώς να αποκτήσετε σμιλεμένους κοιλιακούς και γλουτούς από την άνεση του σπιτιού σας, σε μόλις 20 λεπτά!

Η πολύωρη εργασία, καθώς και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας συχνά καταπονούν το σώμα μας και οδηγούν σε μακροχρόνιους τραυματισμούς. Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα να βάλουμε τη γυμναστική στη ζωή μας και να επαναφέρουμε την ευεξία και την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε δυναμικά την ημέρα μας.

Στο σημερινό πρόγραμμα θα δούμε πως μέσα σε 20 λεπτά μπορείς να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου, γυμνάζοντας σωστά τόσο τους κοιλιακούς, όσο και τους γλουτούς σου.

Εκτός από δύο πολύ επίμαχα σημεία για τις γυναίκες, οι δύο αυτές μυϊκές ομάδες, θεωρούνται και άκρως απαραίτητες για το σώμα μας, αφού είναι από τις πιο δυνατές που διαθέτουμε. Έτσι η ενδυνάμωση τους θα μας δώσει τη στήριξη και τη δύναμη που χρειαζόμαστε.

Οι ασκήσεις εκτελούνται κυκλικά, ενώ ο χρόνος άσκησης αρχικά είναι στο 1 λεπτό και συνεχίζει στα 30 δευτερόλεπτα. Δεν ακολουθεί ξεκούραση, αφού μιλάμε για 20 λεπτά άσκηση.

Καθώς θα περνάει ο καιρός και θα βελτιώνεται η φυσική σας κατάσταση, μπορείτε να αυξήσετε τον χρόνο άσκησης και να εντάξετε τον χρόνο ξεκούρασης.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χαλάκι γυμναστικής, έναν τοίχο για τις στηρίξεις, πρόσβαση στο ίντερνετ και την καλή σας διάθεση.

Το πρόγραμμα διαρκεί 20 λεπτά οπότε

Stay Fit, Stay Healthy!!!

Δείτε το βίντεο με τις ασκήσεις εδώ:

Διαβάστε σχετικά άρθρα εδώ

Καλλίγραμμοι κοιλιακοί με τη βοήθεια μιας πετσέτας (Μόνο σε 9 λεπτά)

Πρόγραμμα γυμναστικής για γλουτούς (σε 5 λεπτά χωρίς εξοπλισμό)

Article Image cover fromhttp://www.depositphotos.com/

Σχετικά άρθρα