αλμυρά μπισκότα με ελιές και τριμμένη παρμεζάνα

Αλμυρά μπισκότα με ελιές και τριμμένη παρμεζάνα

Υλικά

  • 24 μαύρες ελιές
  • 180 γρ. ή 2,5 φλιτζάνια τριμμένη παρμεζάνα
  • 120 γρ. βούτυρο
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι

Παρασκευή

Βήμα 1 Βγάζουμε τα κουκούτσια στις ελιές.

Βήμα 2 Τρίβουμε την παρμεζάνα.

Βήμα 3 Σε ένα πολυμηχάνημα προσθέτουμε το βούτυρο, το αλεύρι, την παρμεζάνα και τις ελιές. Χτυπάμε και αναμειγνύουμε καλά.

Βήμα 4 Ανοίγουμε μια μεμβράνη και προσθέτουμε το μείγμα μας. Το τυλίγουμε σφιχτά μέχρι να γίνει ένα μεγάλο λουκάνικο. Βάζουμε στο ψυγείο για 60 λεπτά.

Βήμα 5 Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180°C

Βήμα 6 Αφαιρέστε το πλαστικό και κόψτε σε δίσκους.

Βήμα 7 Σε ένα ταψί τοποθετήστε τη λαδόκολλα.

Βήμα 8 Τοποθετήστε τους δίσκους στο ταψί

Βήμα 9 Ψήστε για 15 λεπτά στους 180°C.

Ανακάλυψε ολόκληρη τη συνταγή εδώ

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X