Σπιτικό γλυκό ρολό με γέμιση μαρμελάδα

<p><span style="font-size: medium;">Μια εξαιρετικά γευστική ιδέα χωρίς κορεσμένα λιπαρά και με πολλές φυτικές ίνες</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"><strong><br /></strong></span></p>
<p><span style="font-size: medium;"><strong>Υλικά</strong></span><br /><span style="font-size: medium;">100 γρ αλεύρι </span><br /><span style="font-size: medium;">100 γρ άχνη ζάχαρη </span><br /><span style="font-size: medium;">100 ml λάδι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κ.γλυκού μπέικιν </span><br /><span style="font-size: medium;">4 αυγά ( μέγεθος L ) </span><br /><span style="font-size: medium;">100 γρ. μαρμελάδα επιλογής σας</span><br /><br /><span style="font-size: medium;"><strong>Εκτέλεση</strong></span><br /><span style="font-size: medium;">Για τη ζύμη, χτυπάμε όλα τα συστατικά (εκτός από την μαρμελάδα) σε ένα μπολ με ένα κουτάλι ή σύρμα, (δεν χρειάζεται μπλέντερ!). Βάζουμε τη ζύμη απλωμένη σαν φύλλο πίτας σε μία λαδόκολλα.. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, επάνω και κάτω αντιστάσεις για περίπου 10-12 λεπτά. Στη συνέχεια αμέσως το τοποθετούμε σε μια πιατέλα με πετσέτα πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη και απλώνουμε την μαρμελάδα. Το τυλίγουμε σε σχήμα ρολό και το αφήνουμε να κρυώσει. Τέλος πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.</span><br /><br /></p>
<p><span style="font-size: medium;">Επιστημονική ομάδα <a href="http://neadiatrofis.gr/">neadiatrofis.gr</a></span></p>

Σχετικά άρθρα