Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Είναι σωστό να κάνει κανείς διακοπές χωρίς τη σχέση του;
Είναι σωστό να κάνει κανείς διακοπές χωρίς τη σχέση του; thumbnail

Mυρτώ, 27 ε΄των

Είναι καλύτερο να πηγαίνουμε μόνοι διακοπες ή με τη σχεση μας και αν αυτο το παρεξηγησει ο συντροφος πως του το λεμε οτι δε θελουμε να παμε μαζι; Ευχαριστώ.

Είναι σωστό να κάνει κανείς διακοπές χωρίς τη σχέση του;

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


Είναι καλύτερο να πηγαίνουμε μόνοι διακοπες ή με τη σχεση μας και αν αυτό το παρεξηγήσει ο σύντροφος πως του το λεμε οτι δε θελουμε να παμε μαζι; Ευχαριστώ. 


Αγαπητή αναγνώστρια. Απευθύναμε το ερώτημά σας στη  Δρ Λίζα Βάρβογλη, Ph.D. Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια, Νευροψυχολόγο (greekpsychologypages.blogspot.gr)Δεν υπάρχει συνταγή για το αν τα ζευγάρια «πρέπει» ή δεν «πρέπει» να πάνε μαζί διακοπές…  Συνήθως οι άνθρωποι επιθυμούν να πάνε διακοπές με το άτομο που αγαπάνε και που νιώθουν χαλαρά μαζί του και θέλουν να του αφιερώσουν χρόνο και ποιότητα, κάτι που δε γίνεται μέσα στο χρόνο.  Ωστόσο, μπορεί κανείς να επιθυμεί εκτός από το ταίρι του να πάει και διακοπές με παρέα (του ιδίου φύλου).  Αν κάποιος δε θέλει να πάει διακοπές με τον/τη σύντροφό του θα πρέπει να αναρωτηθεί για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό και αν πράγματι θέλει να μείνει με αυτό το άτομο ως ζευγάρι.  Αν το παρεξηγήσει ο άλλος σημαίνει ότι δεν του έχετε δώσει επαρκείς εξηγήσεις ή ότι συγκρούονται οι επιθυμίες σας, οπότε θα πρέπει να είστε προετοιμασμένη να πάρετε τα ρίσκα σας.  Στις σχέσεις κάνουμε αυτό που επιθυμούμε ατομικά, λαμβάνουμε όμως οπωσδήποτε υπόψη και αυτό που επιθυμεί ο άλλος.  Αν δεν μπορείτε να τα βρείτε αυτό είναι ένδειξη κακής επικοινωνίας και ενδεχομένως ποιότητας σχέσης.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X