Γεύση απο Ελληνικά μοναστήρια

<p><strong></strong></p>
<p align="center">Αυτό το Σάββατο 28 Μαρτίου με την εφημερίδα <strong>Αγορά</strong></p>
<p align="center"><strong>«ΓΕΥΣΗ… ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ»</strong></p>
<p> </p>
<p><strong>«ΓΕΥΣΗ… ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ». </strong>Μία έκδοση με <strong>284 αποκλειστικές φωτογραφίες</strong>, <strong>200 σελίδες και  25 αρωματικές συνταγές</strong>.</p>
<p> </p>
<p>Στην έκδοση που δεν πρέπει να χάσετε, γνωρίζουμε από κοντά τη ζωή των μοναχών, το πνευματικό τους έργο και τα διακονήματά τους. </p>
<p>Ακόμη, την ιστορία των μοναστηριών, τα προϊόντα και την κουζίνα τους, που είναι νόστιμη και ευρηματική. </p>
<p> </p>
<p>• Ακολουθούμε τις πασχαλινές λιτανείες στο Αγιον Ορος, τη λιτανεία του Αξιον Εστίν και της Παναγίας της Πορταΐτισσας και δοκιμάζουμε, στο Μυλοπόταμο, κρασί και την αρωματική κουζίνα από τον μοναχό Επιφάνιο.</p>
<p> </p>
<p>• Προσκυνάμε στην Παναγία Σουμελά και επισκεπτόμαστε τη Μονή της Αγίας Κυριακής στην Ημαθία.</p>
<p> </p>
<p>• Από εκεί βρισκόμαστε στην καρδιά του Ολύμπου και στη Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω. Μελετάμε την ιστορία της μονής, φτιάχνουμε τυρί και ψαρεύουμε μαζί με τους μοναχούς στον Πλαταμώνα.</p>
<p> </p>
<p>• Ανεβαίνουμε τα Τζουμέρκα και προσεγγίζουμε τα καστρομονάστηρα της Ηπείρου, τη Μονή Τσούκας και τη Μονή Κηπίνας και δοκιμάζουμε γιαούρτι ποιμενικό με μέντα.</p>
<p> </p>
<p>• Κατηφορίζουμε στην ιερή πόλη του Μεσολογγίου και τη Μονή του</p>
<p>Αη Συμιού, ιστορικό τόπο σύναξης των ηρώων Εξοδιτών.</p>
<p> </p>
<p>Δείτε το Video:</p>
<p><iframe src="http://www.youtube.com/embed/9qNLyHwD6Ro" frameborder="0" width="425" height="350"></iframe></p>
<p> </p>

Σχετικά άρθρα