Σεξ στην εγκυμοσύνη: 2 στάσεις για να το ευχαριστηθείς!

Το ότι μπορεί να βρίσκεσαι σε φάση εγκυμοσύνης, ίσως την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σου, δεν σημαίνει ότι σταματάς να είσαι γυναίκα με ορμές και διάθεση για σεξ. Ίσα-ίσα που, σύμφωνα και με τους ειδικούς, στο διάστημα μεταξύ του 4ου και του 5ου μήνα οι ορμόνες σου χτυπάνε «κόκκινο» και η ανάγκη σου για σεξ στην εγκυμοσύνη είναι πολύ μεγαλύτερη!

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να έχεις θέμα με το σώμα σου. Μπορεί εσύ να νιώθεις ίσως πιο πρησμένη από άλλες φορές, ίσως με λίγα κιλά παραπάνω και να μην αισθάνεσαι ιδιαίτερα ελκυστική. Αυτό θα πρέπει να το βγάλεις από το μυαλό σου. Αντίθετα θα πρέπει να γνωρίζεις ότι στη φάση της εγκυμοσύνης είσαι ακόμα πιο ελκυστική για τον σύντροφό σου.

Παρακάτω θα βρεις τις 2 ιδανικές στάσεις για να κάνεις σεξ και να το απολαύσεις εφόσον είσαι έγκυος.

Το «κουτάλι»

Πρόκειται για την κλασική στάση που θεωρείται ιδανική, σε περίπτωση που θες να κάνεις σεξ στην εγκυμοσύνη. Εσύ ξαπλώνεις στα πλάγια, ώστε να «ακουμπήσεις» και την κοιλίτσα σου στο κρεβάτι και να νιώσεις ακόμα πιο άνετα. Τα γόνατά σου είναι ελαφρώς λυγισμένα, ώστε η είσοδος του κόλπου σου να είναι λίγο πιο εκτεθειμένη στον σύντροφό σου. Αυτός ξαπλώνει παράλληλα με σένα, με το στέρνο του να είναι κοντά στην πλάτη του. Με το ένα του χέρι μπορεί να κρατάει λίγο πιο ψηλά το πόδι σου που είναι από πάνω, ώστε να διευκολύνει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά του να διεισδύσει με το πέος του στον κόλπο σου. Είναι μια πολύ καλή στάση, ώστε να κάνετε σεξ εμπλουτισμένο με χάδια και αγκαλιές.

Η «καβαλάρισσα»

Στην στάση αυτή θα απολαύσεις όσο τίποτα άλλο το σεξ στην εγκυμοσύνη, με τον οργασμό σου να είναι σχεδόν εγγυημένος. Άσε τον σύντροφό σου να ξαπλώσει ανάσκελα στο κρεβάτι, ενώ εσύ αφού στηριχτείς στα γόνατά σου χαμηλώνεις το κέντρο βάρους έως ότου η είσοδος του κόλπου σου ακουμπήσει το πέος του παρτενέρ σου. Πρόκειται για μια στάση ιδιαίτερα βολική για σένα μιας και μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση της διείσδυσης.

Καλή διασκέδαση και… καλή λευτεριά!

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από santemagazine.fr

Σχετικά άρθρα