«Μανταλάκια» για ρώγες: Το… εργαλείο του απόλυτου οργασμού!

Λογικό είναι από ένα σημείο και μετά, έχοντας «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα στη λεωφόρου του… έρωτα, να έχεις λιγάκι κουραστεί από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να θέλεις να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό και, γιατί όχι, ακόμα πιο ερεθιστικό.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι καλό να βάλεις στην ερωτική σου ζωή τα «μανταλάκια» για ρώγες. Και μην πάει ο νους σου σε… άπλωμα ρούχων, αλλά σε μια ξεχωριστή ερωτική εμπειρία!

Τι είναι τα «μανταλάκια» για ρώγες

Αν και όντως το συγκεκριμένο ερωτικό βοήθημα μοιάζει με τα κλασικά μανταλάκια, πρόκειται για ένα από τα πιο διαδεδομένα… εργαλεία αναφορικά με τη δράση του σαδομαζοχισμού (βλ. BDSM). Σύμφωνα με τους ειδικούς, μιλάμε για δύο μεγαλούτσικες τσιμπίδες, οι οποίες ενώνονται με μια αλυσίδα. Κλείνοντας, εφαρμόζουν στις ρώγες, συμβάλλοντας στον ακόμα μεγαλύτερο ερεθισμό τους. Κατ’ επέκταση, κι εσύ θα ερεθιστείς ακόμα περισσότερο, ανεβάζοντας τη διάθεσή σου για να κάνεις σεξ με ξεχωριστό τρόπο!

Η πρώτη σου φορά ( ; )

Εάν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζεις τα μανταλάκια για τις ρώγες μόνη σου ή με τον παρτενέρ σου είναι λογικό να έχεις μια ελαφριά συστολή αρχικά και να μην νιώθεις και τόσο άνετα. Μην σε ανησυχεί αυτό. Λογικό είναι όταν δοκιμάζεις κάτι καινούριο να έχεις μικρούς ενδοιασμούς.

Όταν, όμως, θα νιώσεις τα κύματα του σεξουαλικού ερεθισμού που θα σε κατακλύζει θα αντιληφθείς κι εσύ με τη σειρά σου, ότι αξίζει τον κόπο!

Προσοχή! Επειδή δεν είναι τόσο απλό και… ανώδυνο αν το χειριστείς λάθος, θα πρέπει να είσαι προσεκτική να μην πιάσεις μαζί με τις ρόγες και δέρμα από τις θηλές σου.

Το καλό είναι ότι τα «μανταλάκια» για τις ρώγες ρυθμίζονται αναφορικά με την ισχύ του τσιμπήματος. Εφόσον είσαι… πρωτάρα στο άθλημα, καλό θα είναι να ξεκινήσεις λιγάκι πιο χαλαρά, ενώ εάν πλέον έχεις συνηθίσει και οι ρώγες σου αντέχουν περισσότερο από έναν γυμνό στη χιονοθύελλα, τότε μπορείς να ανεβάσεις το επίπεδο της έντασης.

Πώς θα «τελειώσεις»;

Η εφαρμογή του… εργαλείου που ακούει στο όνομα «μανταλάκια» για ρώγες είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσεις σε οργασμό. Κι αυτό, γιατί από την κατασκευή τους οι ρώγες σου είναι πολύ ευαίσθητες, αλλά και βασικός τρόπος ερωτικού ερεθισμού σου. Δεν είναι τυχαίο ότι λίγο αν τις αγγίξεις θα τις δεις αμέσως να σκληραίνουν και τη διάθεσή σου να αλλάζει προς το… ερωτικότερο!

Μην διστάσεις, λοιπόν, να δοκιμάσεις κι εσύ τα «μανταλάκια» για τις ρώγες με τον σύντροφό σου, έχοντας κάνει βέβαια πρώτα την σωστή συζήτηση για να δείτε ότι και οι δύο συμφωνείτε σε αυτό.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρωκτική σφήνα: Οδηγίες για αρχάριες

 

Σχετικά άρθρα