Παπαρδέλες με ρόκα, θυμάρι και γκοργκοντζόλα

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title">Υλικά</div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>1 πακέτο παπαρδέλες</li>
<li>2 κουτ. σούπας βούτυρο</li>
<li>2 κουτ. σούπας κουκουνάρι</li>
<li>30 ml κρασί λευκό ή ροζέ</li>
<li>100 γρ. ρόκα, χοντροκομμένη</li>
<li>150 γρ. γκοργκοντζόλα ή ροκφόρ, θρυμματισμένα</li>
<li>1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό, τριμμένο</li>
<li>αλάτι, πιπέρι</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span> 4</div>
</div>
</div>
<div class="recipe_info cf"><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> 5΄</span> <span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Μαγείρεμα</span> 10΄</span></div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span>Βράζουμε σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει τις παπαρδέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις στραγγίζουμε. Ζεσταίνουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο και σοτάρουμε το κουκουνάρι για περίπου μισό λεπτό. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τα ζυμαρικά. Προσθέτουμε τη ρόκα, τη γκοργκοντζόλα ή ροκφόρ, το θυμάρι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.gastronomos.gr">http://www.gastronomos.gr</a></p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα