Σεξ στο ντους: 5… υγρά μυστικά για να το απολαύσεις!

Ένα από τα πιο συνηθισμένα και ιντριγκαδόρικα, παράλληλα, μέρη του σπιτιού για να κάνεις σεξ είναι το ντους. Εκεί που μπορείς να συνδυάσεις σεξ και καθαριότητα και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα σε ενοχλήσει κάτι στο σύντροφό σου σε επίπεδο… οσμών.

Επειδή, όμως, καλό θα είναι να ξέρεις μερικά πράγματα παραπάνω για το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να το τελειοποιήσεις (εάν δεν το έχεις κάνει ακόμα), διάβασε παρακάτω 5 tips για να κάνεις το σεξ στο ντους ακόμα πιο απολαυστικό και ασφαλές!

  1. Διάλεξε μια απλή στάση

Λογικό, καθώς ο χώρος στη ντουζιέρα είναι σίγουρα περιορισμένος. Αυτό σημαίνει ότι αναφορικά με την στάση ή τις στάσεις που θα εφαρμόσεις με τον καλό σου, οι επιλογές σας μετρώνται σε δυο-τρία δάχτυλα του ενός χεριού. Ιδανικά, η στάση «στα όρθια» προσφέρεται για το σεξ στο ντους. Πάντως, είστε ελεύθεροι να αυτοσχεδιάσετε…

  1. Ρύθμισε από την αρχή το νερό

Καλό θα είναι πριν ακόμα μπείτε οι δυο σας για το… κυρίως πιάτο στη ντουζιέρα, να έχεις ρυθμίσει τη θερμοκρασία του νερού εκεί ακριβώς που τη θέλεις με τον καλό σου. Κι αυτό, γιατί δεν θέλεις ξαφνικά την κρίσιμη στιγμή να παγώσεις ή να καείς από το νερό, οπότε και θα πάει στράφι η όλη προσπάθεια.

  1. Μην ακουμπάς στην πόρτα

Για λόγους ασφαλείας, εφόσον υπάρχει «καμπίνα» στο ντους, κανένας από τους δυο σας δεν θα πρέπει να ρίξει το βάρος του στο προστατευτικό τζάμι. Υπάρχει περίπτωση είτε να σπάσει είτε να ανοίξει η πόρτα και να βρεθείτε και οι δύο τραυματισμένοι ή στην καλύτερη πεσμένοι στο πάτωμα.

  1. «Παίξτε» με τις πετσέτες

Μετά το ντους, πολύ ερωτικό είναι και το «παιχνίδι» με τις πετσέτες. Σκουπίστε ο ένας τον άλλον και επικεντρωθείτε περισσότερο στα επίμαχα σημεία. Ειδικά, εάν έχετε χρόνο, τότε θα είστε και οι δύο έτοιμοι για δεύτερο γύρο!

  1. Κάντε μπάνιο

Μην ξεχνάτε ποτέ τον σκοπό για τον οποίο μπήκατε αρχικά στο ντους. Αφού κάνετε σεξ με τον καλό σας, μπορείτε στη συνέχεια να πλύνετε ο ένας τον άλλον.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δεν μπορώ με τίποτα να φτάσω σε οργασμό! Φταίω εγώ ή ο σύντροφός μου;

3 συμβουλές για να γίνεις εξπέρ στο στοματικό σεξ!

 

Σχετικά άρθρα