3 συμβουλές για να γίνεις εξπέρ στο στοματικό σεξ!

Το σεξ έχει διάφορες μορφές και τύπους, αλλά μια κοινή συνισταμένη: Την απόλαυση τόσο του συντρόφου σου όσο, φυσικά, και τη δική σου, με μια μεγαλύτερη… έμφαση στην δεύτερη προοπτική.

Μια ευρέως διαδεδομένη μορφή σεξ είναι και το στοματικό σεξ, με το… αιώνιο ερώτημα να τίθεται στο αν συγκαταλέγεται στα προκαταρκτικά ή στο κυρίως «πιάτο» του σεξ. Η απάντηση στην αμφιβολία αυτή είναι ξεκάθαρη και σαφής: Εφόσον υπάρχει οργασμός μπορεί να μπει και στο κυρίως σεξ!

Όμως, αυτό με το οποίο θα ασχοληθούμε σήμερα είναι το πώς θα σε κάνουμε ακόμα καλύτερη στο στοματικό σεξ (σ.σ.: όχι ότι δεν είσαι), ούτως ώστε να μπορείς να χαρίζεις στον καλό σου την απόλαυση που τόσο θέλετε και οι δύο.

Διάβασε, λοιπόν, με προσοχή παρακάτω 3 απλές αλλά πολύ χρήσιμες συμβουλές και το σίγουρο είναι ότι θα δεις τεράστια βελτίωση στον εαυτό σου.

Άλλαζε ταχύτητα

Όπως όταν οδηγείς και το αυτοκίνητο σου ανεβάζει στροφές, πρέπει να πας στην αμέσως επόμενη ταχύτητα έτσι και το στοματικό σεξ δεν μπορείς να πηγαίνεις συνέχεια με… πρώτη! Τι σημαίνει αυτό; Ότι όσο ο καλό σου ετοιμάζεται να κορυφώσει, πάντα φυσικά με τη δική σου πολύτιμη βοήθεια, θα πρέπει να πιάνεις μια παραπάνω ταχύτητα ώστε να ολοκληρώσει.

Προσοχή! Καλό θα είναι κατά τη διάρκεια της πράξης του στοματικού σεξ, να έχεις εναλλαγές στον ρυθμό σου, ώστε να τον… παίξεις λίγο και να τον κάνεις να το απολαύσει ακόμα περισσότερο.

Κατάπινε

Φυσικά και αναφερόμαστε στην κατάληξη της πράξης του στοματικού σεξ που κάνεις στον καλό σου, κατά την οποία των περιεχόμενο των γεννητικών του αδένων κάπου θα πρέπει να καταλήξει, με πιο συνηθισμένο προορισμό το στόμα σου.

Πολλές είναι, όμως, οι γυναίκες που, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους, δεν επιθυμούν να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της πράξης με την κατάποση του σπέρματος, επιλέγοντας είτε να το φτύσουν είτε να ολοκληρώνει ο καλός τους σε άλλο μέρος του σώματός τους.

Κι όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς καλό θα είναι να καταπίνεις, διότι από τη μια υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη οικειότητα με τον καλό σου και από την άλλη κάνει καλό και στον οργανισμό σου, λόγω των θρεπτικών συστατικών που περιέχει.

Αυνανίσου

Μην διστάζεις και μην ξεχνάς κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ που κάνεις στον σύντροφό σου να χαϊδεύεσαι με το ένα σου χέρι (ή και με τα δύο).

Με τον τρόπο αυτό κι εσύ είναι πιθανό να φτάσεις σε οργασμό και από την άλλη «ζεσταίνεις» τη μηχανή για να κάνεις μετά σεξ με διείσδυση με τον καλό σου.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σεξουαλικά βίτσια: Δεν φαντάζεσαι τι ερεθίζει τις γυναίκες! (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)

Λεκέδες από σπέρμα: Πώς θα τους καθαρίσεις

Σχετικά άρθρα