Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Σεξ με τον κολλητό μου: Είναι σωστό;
Σεξ με τον κολλητό μου: Είναι σωστό;  thumbnail

Σεξ με τον κολλητό μου: Είναι σωστό;

Αναγνώστριά μας αναρωτιέται:


"Γεια σας είμαι 21 ετών. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ο Μ ο οποίος έχει μια σχέση 2 χρόνων είναι ο κολλητός μου απ τα 12 τον τελευταίο χρόνο έχω καταλάβει ότι προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να με ρίξει στο κρεβάτι Εδώ και ένα μήνα μου το έχει πει στα ίσα ότι θέλει να κάνουμε σεξ Εγώ του λέω συνέχεια ότι αυτό δε γίνεται γιατί είναι ο κολλητός μου και ότι αυτή η κουβέντα δεν πρέπει να γίνεται συνέχεια Όταν τον ρωτάω γιατί δεν πάει να βρει καμία άλλη λέει πρώτον πως θέλει εμένα και δεύτερον ότι και να γίνει μεταξύ μας δε θα μαθευτεί Εκείνος κάθε φορά ακομά και όταν είναι μαζεμένη όλη η παρέα προσπαθεί και καταφέρνει πάντα να με ανάβειαν και δεν το παραδέχομαι σ εκείνον αυτός το καταλαβαίνει χωρίς βέβαια να το καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι Η αλήθεια έιναι ότι πλέον έχω αρχίσει να το σκέφτομαι διαφορετικά αλλά κολλάω Σκέφτομαι ότι αν γίνει κάτι ή που θα χαλάσει η φιλία μας ή που θα κυλάνε όλα κανονικά Εγώ το μόνο που θέλω είναι να κάνουμε έρωτα και τίποτα παραπάνω και ξέρω πως κι εκείνος θέλει το ίδιο Είμαι πολύ μπερδεμένη και χρειάζομαι τη γνώμη σας αφού δεν μπορω να το μοιραστω με κανέναν άλλον Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων"


Αγαπητή αναγνώστρια. Στο ερώτημά σας απάντησε η ψυχολόγος Μαριάννα Μιχαλάκη.


Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν διακυβεύεται μόνο στο κομμάτι της φιλίας. Είναι και το γεγονός ότι ο φίλος της έχει σχέση. Και ότι παρόλο που έχει σχέση ο ίδιος για τους δικούς του λόγους μπαίνει σε μια διαδικασία να την διεκδικήσει ερωτικά και τίποτε παραπάνω. Δεν είναι ότι επιθυμεί να χωρίσει και να κάνει μια καινούργια σχέση μαζί της. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Από εκεί και πέρα είναι η ίδια τι θέλει και τι πιστεύει ότι διακυβεύεται γι΄αυτή.


Η ίδια ενώ στην αρχή προσπαθούσε να τον οριοθετήσει έπειτα ξαφνικά αποφασίζει ότι θέλει να κάνει έρωτα με τον φίλο της. Αξίζει τον κόπο για την ίδια να μπει σε αυτή τη διαδικασία; Όλο αυτό φυσικά είναι πολύ πιθανόν να μπερδέψει τη φιλική σχέση που έχει με το άτομο αυτό αλλά βέβαια και να μπλέξει και την ίδια. Το σεξ μια φορά και τέλος δεν είναι εφικτό πολλές φορές. Πέρα από του ότι θα αλλάξει τη φιλική σχέση, πιστεύω πως τη μία φορά θα ακολουθήσει και δεύτερη κοκ.


Υπάρχει και το ενδεχόμενο να της δημιουργηθούν προσδοκίες με αυτόν τον άνθρωπο για μια σοβαρή σχέση την ώρα που εκείνος είναι ξεκάθαρο ότι δε θέλει. Δεν είναι μόνο ζήτημα της μιας περιστασιακής επαφής. Τα συναισθήματα δεν ανάβουν και σβήνουν με ένα κουμπί.


Είναι πολύ κολακευτικό να σε θέλει κάποιος αλλά πρέπει να σκεφτεί και τις συνέπειες. Βέβαια εδώ όπως είπαμε υπάρχει και μια σχέση; Θέλει να μπει ως τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση; Ο φίλος της μπορεί να μην ενδιαφέρεται αλλά εκείνη είναι διατεθειμένη να μπει σε  μια τόσο μπερδεμένη κατάσταση; Καλός ο ενθουσιασμός αλλά πρέπει να σκεφτεί και τις συνέπειες της επιλογής της; Μην πέσει στην παγίδα και αυτό που την ανεβάζει σαν γυναίκα την οδηγήσει σε μια περίπλοκη κατάσταση με κόστος για την ίδια και τα συναισθήματά της. Αυτά όλα πρέπει να τα σκεφτεί πριν την επιλογή της. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X