Αμπελοφάσουλα κοκκινιστά

<div class="recText">
<h3>Υλικά</h3>
Αμπελοφάσουλα<br />Ντομάτα κονκασέ<br />Κρεμμύδι<br />Δυόσμος<br />Πατάτες<br />Αλάτι<br />Πιπέρι<br />Ξινομυζήθρα<br />Γιαούρτι</div>
<div class="clear"> </div>
<h3>Εκτέλεση</h3>
<p>Βράζουμε ξεχωριστά τα αμπελοφάσουλα και τις λεπτοκομμένες πατάτες σε νερό.</p>
<p>Σε μια μπασίνα αναμειγνύουμε το γιαούρτι με την ξινομυζήθρα.</p>
<p> </p>
<p><strong>Για τη σάλτσα</strong></p>
<p>Σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε ντομάτα, νερό και τα μυρωδικά.</p>
<p> </p>
<p><strong>Για το στήσιμο</strong></p>
<p>Σε στρώσεις βάζουμε την πατάτα, τα αμπελοφάσουλα, τα οποία έχουμε αναμείξει με τη σάλτσα και ολοκληρώνουμε με μια κουταλιά από το μείγμα της ξινομυζήθρας.</p>

Σχετικά άρθρα