Οι 6 στόχοι που πρέπει να θέσεις στο σχολείο (που δεν έχουν καμία σχέση με τους καλούς βαθμούς) thumbnail

Οι 6 στόχοι που πρέπει να θέσεις στο σχολείο (που δεν έχουν καμία σχέση με τους καλούς βαθμούς)

Τι έγινε; Ανοίγει το σχολείο την επόμενη Δευτέρα; Είσαι έτοιμη ή ακόμα βρίσκεσαι έστω και νοητά σε μια από τις παραλίες των διακοπών σου; Συγγνώμη που στο χαλάω, αλλά πρέπει να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι. Όχι τόσο στο να αρχίσεις να αγοράζεις όλα τα απαραίτητα, αυτό θα το κάνεις ούτως ή άλλως. Κυρίως εννοώ ψυχολογικά. Ναι μάλλον θέλεις να πετύχεις καλούς βαθμούς, όμως έχεις σκεφτεί και όλα τα υπόλοιπα που θα ήθελες να πετύχεις;


Αν επικεντρωθείς μόνο στους βαθμούς, θα χάσεις και όλα τα υπόλοιπα που έχουν πλάκα: τις νέες γνωριμίες, τις πλάκες στους καθηγητές και τα γέλια στα διαλείμματα. Θέσε λοιπόν στον εαυτό σου και τους παρακάτω στόχους για να έχεις μια τέλεια χρονιά που θα την θυμάσαι ακόμα κι αν περάσουν αρκετά χρόνια. 


1. Κάνε έστω μια καλή φίλη ή έναν καλό φίλο. 


Πάντα θα υπάρχει χώρος για όμορφα πρόσωπα στην παρέα. Γι' αυτό αν θέλετε να ανανεώσετε λίγο την παρέα, φρόντισε να μιλήσεις στον καινούριο/α και ποτέ δε ξέρεις, μπορεί και να ταιριάξετε. 


goals15


2. Βρες ένα καθηγητή που συμπαθείς 


Δεν είναι όλοι οι καθηγητές οι πιο εύκολοι άνθρωποι στον κόσμο, όμως όλο και κάποιον θα βρεις να συμπαθήσεις και να περνάς εν τέλει καλά στο μάθημά του. Μόνο έτσι άλλωστε θα περάσει εύκολα η ώρα. 


Αποτέλεσμα εικόνας για good teacher gif


3. Bρες ένα μάθημα που να σου αρέσει 


Μπορεί να μη σου αρέσει η βιολογία ή τα αρχαία, όμως θα υπάρχει σίγουρα κάτι σε αυτά που σου αρέσει. Μόνο αν καταφέρεις να βρεις έστω και κάτι μικρό να σου αρέσει σε κάθε μάθημα θα περάσει εύκολα η χρονιά. 


goals9


4. Επανενώσου με μια παλιά φίλη


Έγινε κάτι σε κάποιο σημείο μέσα στην προηγούμενη χρονιά και απομακρύνθηκες από κάποιον που γενικά ήσασταν κοντά; Επιδίωξε την επανένωση! 


goal friend


5. Φτιάξε μια επική playlist για όλο το χρόνο 


Όχι μόνο θα πηγαίνεις με άλλη διάθεση στο σχολείο, αλλά ακόμα και στα κενά ή τα διαλείμματα θα μπορείς να… χορεύεις! 


school msic


6. Μίλησε στον… ωραίο! 


Τι έχεις να χάσεις; Τα πράγματα που μπορείς να τον ρωτήσεις είναι πολλά, από το σχολείο μέχρι κάτι για τα ρούχα του. Το κλειδί είναι να μην ντρέπεσαι και να μην φοβάσαι. Δε θα του την πέσεις, απλώς θα δείξεις ενδιαφέρον. 


goals13

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X