Ωγκρατέν μελιτζάνας και κολοκυθιού

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">100 γρ. λάδι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1/2 κιλό μελιτζάνα τριμμένη</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">2 μέτρια κρεμμύδια τριμμένα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1/2 κιλό κολοκυθάκια τριμμένα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι up</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">2 αυγά</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κουταλιά μαϊντανό</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">λίγο άνηθο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">400 γρ. διάφορα τυριά</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">λίγη μαργαρίνη</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">πιπέρι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">200γρ. φέτα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 φλιτζάνι νερό </span></li>
</ul>
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>1)</strong> Τρίβουμε όλα τα λαχανικά.</span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>2)</strong> Σοτάρουμε στο λάδι τη μελιτζάνα , κολοκύθι και κρεμμύδι. </span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>3)</strong> Αφήνουμε τα σωταρισμένα λαχανικά στην άκρη.</span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>4)</strong> Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, τ αυγά, μαϊντανό, άνηθο, τυριά, το νερό και λίγη μαργαρίνη. Ανακατεύουμε το μίγμα ώσπου να γίνει χυλός. </span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>5)</strong> Προσθέτουμε στο χυλό τα σοταρισμένα λαχανικά και ρίχνουμε πιπέρι. </span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>6)</strong> Ανακατεύουμε καλά . </span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>7)</strong> Αδειάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο πυρέξ ή ταψί. </span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>8)</strong> Πασπαλίζουμε με τριμμένη φέτα και λίγη μαργαρίνη.</span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>9)</strong> Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 50΄- 60΄.</span></div>
</div>
</div>
<div class="rr_im_steptext"> </div>
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></div>

Σχετικά άρθρα